Lydia Guirous, fostă purtătoare de cuvânt a Republicanilor, cere, într-o scrisoare deschisă adresată primului ministru, dizolvarea Uniunii organizaţiilor islamice din Franţa

care, susţine ea,  a devenit de fapt uniunea organizaţiilor salafiste din Franţa.

Domnule Prim Ministru,

Franţa şi ansamblul democraţiilor occidentale se confruntă cu o creştere fără precedent a islamului radical, care propagă ura şi sângele peste tot pe unde trece. Chiar dacă islamul radical este o nebuloasă de mici organizaţii, există totuşi un punct de convergenţă, pe care îl cunoaşteţi bine pentru că l-aţi combătut atunci când eraţi ministru de interne, salafismul şi ideologia fraţilor musulmani. Egiptul, Emiratele Unite sau Marea Britanie i-au clasat pe fraţii musulmani ca fiind o organizaţie teroristă, Franţa nu. Totuşi noi ştim că fraţii musulmani includ teoreticieni ai jihadului, aceia care hrănesc gândirea Statului islamic….

Preferă Franţa, cu toate atentatele din ianuarie şi noiembrie, să continue să organizeze pe teritoriul său expansiunea fraţilor musulmani lăsând UOIF să se extindă de o manieră exponenţială în comunitatea musulmană? ….. UOIF are ocazia ca la fiecare miting să invite imami predicatori ai urii … Aşa s-au petrecut lucrurile la Pontoise…  sau la Lille unde Martin Aubry a refuzat să se ducă din cauza declaraţiilor unor invitaţi care promovau violul necredincioaselor, sharia în Franţa şi portul obligatoriu al voalului.

Aşa cum aţi ştiut să interzice foartev rapid mişcările identitare de extremă dreaptă … sprijinindu-vă pe respectul valorilor republicane, vă invit să facţi şi cu UOIF.

Dragostea pentru republică şi pentru Franţa ne obligă, în faţa islamiştilor, să dăm dovadă de curaj şi de coerenţă.

Întreaga scrisoare aici.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s