Unităţi secrete şi nemulţumiri în poliţia germană

De la un timp, şi nu numai în Germania, dinspre poliţie spre presă se „scurg” rapoarte secrete care ne dezvăluie: 1. Dimensiunea infracţionalităţii migratorilor; 2 dimensiunea minciunii, dezinformării şi abuzurilor anti-democratice ale autorităţilor vest-europene; 3. că starea de nemulţumire din poliţiile vestice, dedesubtul birocraţilor tâmpi şi incompetenţi aşezaţi politic în vârful instituţiilor statului, creşte tot mai mult şi că aceşti poliţişti nemulţumiţi sunt decişi să acţioneze. Astăzi cu rapoarte, mâine cu demisii – în Suedia 8 din 10 poliţişti se gândesc la demisie -, sau cu unităţi clandestine, ascunse ochilor autorităţilor, altele decât cea menţionată în articol, care să cureţe străzile sufocate de criminalitate.

Din raportul „scăpat” către Die Welt (interesant că puse în faţa unor informaţii esenţiale din terţe surse, presa ascultătoare – Die Welt este chiar de stânga – sparge blocada impusă politic şi, cel puţin de teama de a nu da altcineva informaţiile, le dau ei, chiar dacă cu nodul în gât) aflăm că din cauza creşterii masive a numărului de infracţiuni ale migratorilor  în Koln, poliţia de aici a creat o unitate specială – Nordafrikanische Intensivtäter (“North African Multiple Offenders,” sau NAFRI) – încă din 2013. Iată că mai aflăm ceva: NAFRI a fost creată ca urmare a infracţiunilor din anii precedenţi lui 2013. Dar poliţia, administraţia locală, dna Merkel au continuat să mintă şi să spună că totul e bine şi frumos. În plus, „lunaticul cancelar” i-a chemat în 2015 şi îi aşteaptă în continuare pe „salvatorii Germaniei”.

Datele din raport sunt cu adevărat impresionante: din 2013 în 2015 poliţia a arestat 18.311 infractori pentru 22.000 de infracţiuni criminale. Dar, şi aici vine a doua lovitură la ficatul autorităţilor, cea mai mare parte a infractorilor au fost persoane înregistrate ca refugiaţi minori neînsoţiţi, adică ei nici măcar nu au fost condamnaţi, ci eliberaţi. Şi deşi în acte ei au un domiciliu, în realitate nu pot fi găsiţi niciunde. Până la o altă arestare, în urma căreia sunt iarăşi eliberaţi. Ca să nu fie nimeni rasist.Mai multe detalii aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s