Ce ne mai pregăteşte post-democraţia: Zbor deasupra unui cuib de cuci 2, adică magnetizarea creierului ca să nu mai credem în Dumnezeu şi să fim pozitivi cu migratorii

Cotidianul francez La Croix ne pune în gardă asupra unor experimente care ar putea deveni tratament socialist contra creştinismului, „rasismului” şi „xenofobiei” albilor etc. Cortexul prefrontal este sediul convingerilor ideologice şi trimiţând stimulări electro-magnetice în această zonă a creierului este slăbită sau anihilată credinţa în Dumnezeu şi sunt trecute pe nuanţe de roz sentimentele faţă de migratori, pretinde un studiu din septembrie 2015 al cercetătorilor de la Universitatea din California, publicat în revista Social Cognitive and Affective Neuroscience şi intitulat „Neuromodulation de groupes, préjudice et croyance religieuse”.

După electrostimularea creierului: „32,8 % dintre persoanele testate au semnalat mai puţină credinţă în Dumnezeu, în îngeri sau în Cer”, iar „28,5 % au emis sentimente mult mai pozitive faţă de un imigrant care le-a criticat ţara”, ceea ce dovedeşte că electrostimularea ar putea contra „sentimentul anti-imigraţie”. Mai multe aici.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s