Războiul contra copiilor: Copiii curcubeu ai Suediei merg la Gay Parade

Marxismul cultural nu are limite; în fiecare zi el cucereşte o nouă culme de idioţenie, ticăloşie, perversiune, desfrâu, crimă, genocid. Iar Suedia este decisă să nu aibă nici ea limite pe calea celor de mai sus. Ultimul exemplu ne vine de la Gothenburg unde preşcolarii au fost puşi să mărşăluiască la o paradă a mândriei homosexuale, să ridice steagul mândriei homosexuale şi să mănânce dulciuri în culorile mândriei homosexuale.Cu ce ocazie? Ei bine, cea a deschiderii primei şcoli LGBT atestată.

Copiilor le place să se joace de-a îmbrăcatul cu hainele altora. Este un mod de a învăţa despre diferenţele sociale, empatie şi multe altele. Nu are nicio importanţă anume dacă ei se îmbracă în fete, băieţi, pompieri sau dragoni. E o joacă, un mod de a se amuza la o anumită vârstă şi nu are nimic ascuns în ea.

Problema e cu părinţii, care, mânaţi de la spate de marxismul cultural, au „învăţat” să vadă în aceste lucruri un semn a unei sexualităţi diferite şi trag concluzia că”băiatul meu e trans”, sau „fata mea e trans”, sau „băiatul meu e trans-dragonian”.

Copiii nu mai au voie să fie copii şi să facă ceea ce ar trebui să facă pentru că adulţii îi forţează să fie oameni mari şi, încă din ziua în care s-au născut, mulţi dintre ei sunt supuşi demenţei numită corectitudine politică. Iar statul şi sistemul şcolilor publice nu au nicio problemă cu vârsta lor atunci când este vorba de îndoctrinare. Originalul aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s