Activistele Femen pot face și spune orice. Opozanții islamizării sunt arestați chiar dacă manifestează pașnic.

Generalul Christian Piquemal şi alţi participanţi la un miting contra islamizării Franţei au fost arestaţi chiar dacă nu stricau, nu incendiau, nu  atacau nimic şi pe nimeni. Îşi spuneau liniştiţi păsul. Imaginaţi-vă că ei ar fi intrat într-o moschee şi ar fi spus chestii blasfemiatoare despre islam, profet etc. Cam ce revoltă apocaliptică s-ar fi produs (atât a islamiştilor cât şi a socialiştilor). Cum ar fi fost respectivii mitraliaţi, bombardaţi, incendiaţi, descăpăţânaţi, înjuraţi şi toate celelalte. Câtă sfântă indignare şi ce pedepse exemplare ar fi primit.

Nu la fel se întâmplă cu tinerii musulmani, care violează, care tâlhăresc, care, revoltaţi, incendiază anual mii de maşini şi de magazine.

Nu la fel se întâmplă cu cei care ne anunţă că ori ne extermină, ori ne islamizăm, ori vom fi sclavii lor.

Nu la fel se întâmplă cu militanţii de stânga care se pot manifesta, care pot distruge şi spune orice şi oricând în baza dreptului la libera exprimare.

Nu acelaşi lucru se întâmplă cu activistele Femen )iamginea le arată în acţiune în catedrala Notre Dame), care au fost astăzi absolvite de orice vină de injurii la adresa catolicilor după un proces de aproape 4 ani. Apariţia lor într-o dezbatere privind căsătoria homosexuală din 2012, purtând pe corp inscripţii blasfemiatoare a fost explicată de acestea ca fiind un protest parodic şi umoristic împotriva extremiştilor şi integriştilor şi a fost „binecuvântată” de tribunal ca fiind vorba de libertate de exprimare. De care generalul şi ai lui nu se pot bucura pentru că, se pare, au devenit între timp cetăţeni de rangul doi. Mai multe aici.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s