Europa de Est, „salvatoarea civilizaţiei europene”

Europa de Est este văzută de tot mai multă lume ca salvator şi viitor centru al civilizaţiei europene. Siteul Project Nova Europa  vede regiunea ca devenind „patria şi punctul de regenerare al poporului european”.Europa de Vest, SUA, Australia au luat în ultimii 30 de ani tot mai mulţi imigranţi din lumea a treia ajungând în curând în situaţia ca popoarele lor să devină minoritare în propriile ţări.

Din cauza izolării comuniste, iar mai târziu pentru că vestul mai bogat al Europei a atras imigranţii, stastele din Europa de Est au fost ferite de acest proces.

Brusca invazia de masă care a înceoput în 2015, când Merkel a deschis oficial porţile Germaniei, a produs o ruptură în procesul, mai lent până atunci, deşi viguros, de colonizare a Europei de Vest. În faţa pericolului, „Europa de Est a reacţionat aşa cum este de aşteptat să reacţioneze orice organism sănătos: cu oroare la gândul că ar putea fi cotropită într-o singură generaţie de cei din lumea a treia.

Statele din Est au început construcţiea de sisteme defensive. Ele au refuzat să fie de acord cu planul lui Merkel de a distribui „refugiaţii”, s-au organizat şi au demonstrat o determinare de a rezista, care nu poate fi văzută de loc în Vest.

Vasta majoritate a vesticilor au votat zeci de ani la rând pentru partide care au susţinut şi susţin invazia migratorilor. Un lucru e clar: liberalii orbi şi albii proşti, neinformaţi şi dezinteresaţi, care par a forma încă majoritatea populaţiei statelor vestice, nu vor putea fi salvaţi.

Mai multe aici.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s