Trei adolescenţi migratori au încercat să-i omoare cu pietre pe doi transexuali. Criza migratorilor din Germania – Ianuarie 2016

Un alt migrator a violat o fetiţă de 7 ani, după ce agresase anterior una de 5.

În articolul de aici găsiţi o monitorizare zilnică a cazurilor de infracţiuni ale migratorilor (amintesc că nu toate devin publice fie pentru că sunt muşamalizate, fie pentru că victimele unor agresiuni nu le declară) din luna ianuarie în Germania. În continuare doar câteva date :

  • În ciuda zăpezii, gheţei şi a frigului, în ianuarie au intrat în Germania 91671 migratori.
  • Hans-Werner Sinn, unul dintre cei mai cunoscuţi economişti estimează că nota de plată  pentru găzduirea milionului de migratori sosiţi în 2015 poate încărca contribuabilul german cu circa 450 miliarde euro.
  • Un migrator de 19 ani din Afganistan a agresat sexual patru fete cu vârste între 11 şi 13 ani la un bazin din Dresda. A fost arestat şi apoi eliberat.
  • Trei migratori adolescenţi din Africa de Nord au încercat să-i omoare cu pietre pe doi transexuali în Dortmund după ce i-au văzut plimbându-se în haine de femeie. Victimele au fost salvate de către poliţie.
  • 15 ianuarie – un migrator de 36 de ani a agresat sexual o fetiţă de opt ani într-un parc public din Hilden, lângă Soligen. Un migrator de 31 de ani din Tunisia a fost arestat pentru tentativă de viol a unei femei de 30 de ani din Chemnitz. Un migrator de 31 de ani din Maroc a fost trimis în judecată pentru violarea unei femei de 31 de ani din Dresda. Un migrator a agresat sexual o femeie de 42 de ani din Mainz. Un migrator a agresat sexual o femeie de 32 de ani din Munchfeld. Un migrator african a agresat sexual o femeie de 55 de ani din Mannheim.
  • Un german originar din Turkmenistan a răpit o fetiţă de 7 ani din Kiel, a dus-o în apartamentul său, a violat-o apoi a eliberat-o. În timpul cercetărilor s-a dovedit că bărbatul a mai fost acuzat de agresarea unrei fetiţe de cinci ani la o altă grădiniţă în 18 ianuarie dar fusese eliberat din lipsă de probe.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s