„Violul islamic al Europei”- un număr incendiar al revistei poloneze wSieci

Incendiar în primul rând prin copertă şi prin alte montaje fotografice din interior pe care le puteţi vedea şi aici. Incendiar şi prin articolele pe care le conţine acest ultim număr al săptămânalului de mare tiraj wSieci (Reţeaua), care deja a aruncat în aer pe întreg continentul media socială. Vrea Europa să se sinucidă?,  Iadul Europei. sună doar două dintre ele.

Prezentarea numărului de la chioşcurile de presă ne anunţă că: În acest ultim număr al săptămânalului wSieci un raport despre ceea ce media şi elitele de la Bruxelles ascund ceăţenilor Europei.

În  editorialul de deschidere, Aleksandra Rybinska scrie: Poporul vechii Europe a realizat cu durere, după evenimentele de anul nou din Koln, problemele pe care le ridică un aflux masiv de imigranţi. Primele semne că luvcrurile merg prost, au fost, totuşi, cu mult înainte. Ele au fost însă ignorate şi minimalizate în numele toleranţei şi corectitudinii politice.

wSieci-Islamic-rape-europeSubliniind diferenţele fundamentale dintre islam şi creştinătate – cultură, arhitectură, muzică, gastronomie, vestimentaţie – editorialul explică faptul că aceste două lumi s-au găsit în război în ultimele 14 secole şi că lumea asistă acum la un colosal conflict a două civilizaţii în chiar oraşele vechii Europe. Acest conflict este adus de către musulmanii care vin în Europa şi  poartă în ei conflictul cu lumea vestică ca pe o parte a conştiinţei colective, spune editorialista subliniind inevitabilitatea conflictului dintre nativii europeni şi noii lor musafiri.

În ceea ce priveşte soarta Vestului, Rybinska spune că nu este încă pecetluită, citându-l pe Arnold Toynbee: Civilizaţiile mor pentru că se sinucid, nu pentru că sunt ucise.

Săptămânalul are cuvinte extrem de dure pentru Angela Merkel, pe care o acuză că ascultă mai mult de lobby-ul industrial, care vrea forţă de mucă ieftină, şi spune că răspunderea pentru şocul şi subminarea Europei este cu siguranţă a doamnei Merkel.

Întregul articol aici.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s