Obama a refuzat să participe la funeraliile judecătorului Scalia, un cunoscut apărător al valorilor conservatoare clasice

Ultraradical-liberalul Obama, luptătorul înverşunat pentru avort, homosexualitate, pedofilie, LGBT în general, migraţie musulmană, cel care a preaslăvit de curând contribuţia islamului la construirea Americii (????), care participă una-două la slujbele din moscheile americane şi nu numai, refuză la participe la funeraliile fostului judecător al Curţii Supreme a SUA, Antonin Scalia, un oponent al tuturor celor de mai sus. 

Nu e prima oară când Obama refuză să-şi facă datoria de şef al statului: În 2013 a refuzat să participe la funeraliile Margaretei Thatcher, un alt personaj care se găsea aproape la polul opus faţă de el. Se pare că preşedintele american nu poate trece peste diferenţele de opinie, pe care poate să le reprezinte doar atunci când vorbeşte în numele democraţilor. Poate în schimb să apară la chermezele LGBT-iste, la rugăciunile musulmane, sau la întrunirile ong-urilor care lucrează la implementarea ideilor pentru care şi el a fost pus, de cei din umbră, preşedinte.

Refuzând să participe la funeralii Obama nu numai că insultă memoria unui slujitor public cu o activitate de durată. El refuză să-şi îndeplinească o îndatorire prezidenţială de bază.

Mai multe aici.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s