Mutter Angela – eroina Uniunii Europene, ONU, Bilderberg, Vatican

Aşa o consideră Peter Sutherland, consilier special pentru migraţii al ONU, ex-Goldman Sachs, membru al conducerii grupului Bilderberg, consilier financiar al Vaticanului şi unul dintre arhitecţii nenorocirii, care lucrează la planul repopulării Europei cu migratori musulmani, sub pretexte umanitare, fără a se sinchisi câtuşi de puţin de viitorul tragic al popoarelor noastre.

Acest „idealist umanist” a declarat de curând: „Germania trebuie să primească 1 milion de migraori pe an, timp de 30 de ani!”

UE trebuie să facă tot ce poate pentru a slăbi omogenitatea naţională a mai afirmat Sutherland. Conform cu acesta, prosperitatea statelor europene se bazează pe multiculturalism. El le-a mai cerut guvernelor să recunoască faptul că suveranitatea este o iluzie absolută, pe care trebuie să o abandonăm.

În timpul unei conferinţe la Geneva, la începutul lui februarie, Peter Sutherland, cantorul imigraţiei cu orice preţ, şi-a exprimat via sa admiraţie pentru Angela Merkel.

Pentru mine, doamna Merkel este o eroină! Ea a luat o poziţie de principiu curajoasă în legătură cu datoria de a susţine refugiaţii, în timp ce alţi lideri europeni au eşuat testul lor de decenţă umană.

Ea ştia că este vorba de o miză morală. Ea ştia că va suporta atacuri politice… şi că popularitatea sa va fi afectată negativ.

Unii declară: „noi nu vom lua decât refugiaţi sirieni!”

Dar în ce secol trăim noi? Ce s-a ales din conceptele de demnitate şi de egalitate a fiinţei umane?

Răspunsurile la întrebările sale, pe larg, aici.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s