Pedofilia e un handicap, deci trebuie protejată.Trei etape pentru a o legaliza.

Avem în discuţie  un articol din New York Times, care încearcă aplicarea directivei de a face simpatic violul copiilor.  Daniel Greenfield de la FRONTPAGE MAG, ne descifrează cu ajutorul acestuia  modul în care  progresişti socialişti au impus, impun şi vor încerca să impună agenda lor de destructurare a fiinţei umane, a comunităţii umane şi a societăţii umane. Adică, de exemplu, modul în care au impus homosexualitatea, şi căsătoria homosexuală. Să ascultăm cele două părţi:

Teza ziarului este aceea că pedofilii ar trebui trataţi ca nişte handicapaţi şi nu ca nişte criminali. Pentru că zice NYT: 1 % din populaţia masculină este, mult timp după pubertate, atrasă de copiii pre-puberi. Aceşti oameni trăiesc cu pedofilia, o atracţie sexuală către pre-puberi care adesea se constituie într-o maladie mentală.

DG – Pedofilia nu este un soi de întârziere a maturizării. Ca şi în cazul violului, este vorba despre putere. Ea nu este o bolă mentală. Aşa cum nici homosexualitatea nu este.

După DG sunt trei etape în care astfel de monstruozităţi sunt introduse în societate de către liberali (tot una cu progresişti):

1. Se face ca răul să pară că poate să fie pus în discuţia publcă şi, din discuţie, să reiasă  că este de compătimit.

2. Acţiunile sale sunt proiectate ca necontrolabile din cauza persecuţiei.

3. Se sugerează că înţelegând răul, acesta poate să fie împiedicat de la a mai comite abuzuri.

Şi DG le descoperă pe toate trei în pledoaria din NYT.

NYT – O a doua concepţie greşită, afirmă NYT, este aceea că pedofilia este o alegere. Cercetări recente, chiar dacă adesea limitate numai la infractorii sexuali – din cauza stigmatului pedofiliei – sugerează că dezordinea poate avea cauze neurologice. 

DG – Adică, dacă nu e o alegere, atunci nu mai este nicio infracţiune.

NYT – Bărbaţii pedofili sunt de trei ori mai dispuşi să fie stângaci, sau ambidecştri, o descoperire care sugerează cu putere o cauză neurologică.

DG – Homosexualii sunt de asemenea mai dispuşi să fie stângaci. Dar de aici şi până la a presupune că este vorba de o cauză neurologică este totuna cu a încurca, în cel mai bun caz, corelarea cu cauzarea.

NYT – Fără protecţie legală, un pedofil nu poate risca să urmneze un tratament sau să-şi dezvăluie starea sa pentru a obţine ajutor. El ar putea să-şi piardă slujba şi perspectivele unei alte slujbe.

Nu există niciun dubiu că extinderea protecţiei drepturilor civile pentru pedofili trebuie să fie echilibrată cu nevoile de sănătate şi securitate ale celorlalţi, în special ale copiilor. Este la mintea cocoşului că un pedofil nu poate fi angajat ca profesor într-o şcoală primară.

DG – O, glumeţilor. În nici zece ani, vor fi obligaţi să-i angajeze, sau vor fi daţi afară pentru discriminare. În nici 20 de ani, Disney îşi va pedepsi angajaţii care lucrează cu cercetaţşii pentru că nu i-au lăsat pe pedofili să devină instructori de cercetaşi.

Am mai văzut filmul acesta. Ştim cum se va termina.

Mai multe aici.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s