Pedofilia, poligamia, incestul, sexul cu animale în lista scurtă a guvernelor din Vest

Legalizarea pedofiliei este tot mai des pusă pe tapet după ce ea a fost definită de Asociaţia Americană de Psihologie  ca fiind o orientare sexuală şi odată cu creşterea numărului de musulmani din Occident, sexul cu copii, în special cu fetiţe fiind un lucru normal în islam.

Zilele trecute, un imam din Olanda cerea guvernului olandez dezincriminarea căsătoriei şi, implicit a sexului cu minore dat fiind faptul că acesta este obiceiul casei. În urmă cu trei ani, Iranul a legalizat pedofilia dând taţilor vitregi dreptul să se căsătorească cu fiicele vitrege dacă acestea au mai puţin de 13 ani.

Lobiul din occident pentru legalizare este tot mai puternic şi el urmează aceeaşi cale ca în cazul dezincriminării homosexualităţii (tot APA a decis că şi aceasta este o orientare sexuală). Mai mult chiar, se lucrează intens, şi probabil rezultatele vor veni cât de curând, pentru legalizarea incestului, poligamiei, sexului cu animale, necrofiliei etc.

În ianuarie 2015 fostul lider al majorităţii din cameră, Tom DeLay a declarat că iadul s-a pornit după decizia Curţii Supreme de legalizare a căsătoriilor homosexuale şi că America se găseşte pe un parcurs rapid pentru legalizarea a 12 noi perversiuni, inclusiv pedofilia şi sexul cu animale. El a indicat existenţa unui memorandum secret de la Departamentul de Justiţie:

Am descoperit deja un memorandum secret pornit de la Departamentul de Justiţie. Ei sunt acum pe porniţi pe alte 12 perversiuni, lucruri cum ar fi sexul cu animale, pedofilia, poligamia şi vor să le legalizeze. Şi nu numai asta,, dar au o ăntreagă listă de strategii pe care să le aplice asupra bisericilor, pastorilor şi asupra oricui încearcă să-şi apere libertatea religioasă. Toate aceste sunt pe drum şi vor veni sub forma unui val de entuziasm.Aveţi mai jos linkul către interviul lui Tom eLay.

https://youtu.be/GZy8V7NAagQ

În octombrie 2015, tatăl senatorului Ted Cruz, candidat prezidenţial, a spus că activiştii LGBT vor încerca să legalizeze pedofilia. Cred că următorul lucru asupra căruia vor pune presiune, este acela de a legaliza pedofilii. Va trebui să uitaţi legile împotriva sexului cu minori, căci pentru a legaliza pedofilia, acestea trebuie eliminate.

Patorul Rafael Cruz a făcut aceste remarci la Congresul mondial al familiilor ţinut la Salt lake-City.

 

Reclame

3 comentarii

  1. Asta este suma tuturor lucrurilor nepermise, care se aplica in cazul in care se voieste crearea de nemultumiri legitime ale oamenilor normali, in vederea aparitiei salvatorilor omenirii _ NOUA ORDINE MONDIALA ! Acestia, vor afirma ca vor pune ordine in lume ! Deci, se vor autointitula SALVATORII UMNITATII !

    Apreciază

  2. Cum sa legalizezi batjocorirea sufletului si trupui copilului care nu are voie nici sa se casatoreasca, pana la 18 ca nu e matur suficient.Poti supune copiii la mizerii sexuale . cand el e „de acord”???Dracul e stapanul nostru?E infiorator.Oricine iti poate lua copiii de la Protectia satanaica a copilului si s al batjocoreasca legal, ca sa nu mai fie om niciodata?Dicteaza minoritatea DICTATURII HOMO?
    Pot sa fac a mizerii cu satana, dar sa nu se ;lege de copilasii fara aparare, nsite adulti scrabosi>

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s