Legalizarea pedofiliei este tot mai des pusă pe tapet după ce ea a fost definită de Asociaţia Americană de Psihologie  ca fiind o orientare sexuală şi odată cu creşterea numărului de musulmani din Occident, sexul cu copii, în special cu fetiţe fiind un lucru normal în islam.

Zilele trecute, un imam din Olanda cerea guvernului olandez dezincriminarea căsătoriei şi, implicit a sexului cu minore dat fiind faptul că acesta este obiceiul casei. În urmă cu trei ani, Iranul a legalizat pedofilia dând taţilor vitregi dreptul să se căsătorească cu fiicele vitrege dacă acestea au mai puţin de 13 ani.

Lobiul din occident pentru legalizare este tot mai puternic şi el urmează aceeaşi cale ca în cazul dezincriminării homosexualităţii (tot APA a decis că şi aceasta este o orientare sexuală). Mai mult chiar, se lucrează intens, şi probabil rezultatele vor veni cât de curând, pentru legalizarea incestului, poligamiei, sexului cu animale, necrofiliei etc.

În ianuarie 2015 fostul lider al majorităţii din cameră, Tom DeLay a declarat că iadul s-a pornit după decizia Curţii Supreme de legalizare a căsătoriilor homosexuale şi că America se găseşte pe un parcurs rapid pentru legalizarea a 12 noi perversiuni, inclusiv pedofilia şi sexul cu animale. El a indicat existenţa unui memorandum secret de la Departamentul de Justiţie:

Am descoperit deja un memorandum secret pornit de la Departamentul de Justiţie. Ei sunt acum pe porniţi pe alte 12 perversiuni, lucruri cum ar fi sexul cu animale, pedofilia, poligamia şi vor să le legalizeze. Şi nu numai asta,, dar au o ăntreagă listă de strategii pe care să le aplice asupra bisericilor, pastorilor şi asupra oricui încearcă să-şi apere libertatea religioasă. Toate aceste sunt pe drum şi vor veni sub forma unui val de entuziasm.Aveţi mai jos linkul către interviul lui Tom eLay.

https://youtu.be/GZy8V7NAagQ

În octombrie 2015, tatăl senatorului Ted Cruz, candidat prezidenţial, a spus că activiştii LGBT vor încerca să legalizeze pedofilia. Cred că următorul lucru asupra căruia vor pune presiune, este acela de a legaliza pedofilii. Va trebui să uitaţi legile împotriva sexului cu minori, căci pentru a legaliza pedofilia, acestea trebuie eliminate.

Patorul Rafael Cruz a făcut aceste remarci la Congresul mondial al familiilor ţinut la Salt lake-City.

 

Anunțuri