Noua ordine mondială. Capitolul migraţie. Filiera Vatican.

Prietenul nostru Peter Sutherland este un fir. Odată prins capătul acestuia nu avem decât a-l urma pentru a descoperi faţetele complotului şi numele complotiştilor. Odată aflaţi alţii, putem face la fel. Dar, pentru a nu pierde timpul, trebuie să-i alegem doar pe cei mai importanţi. Cei care fac legături între organizaţii, conduc, sau organizează. Evident, şi ei primesc ordine. Sutherland poate fi un personaj poziţionat destul de sus în ierarhia conspiraţiei, dar este totuşi unul de faţa, expus, deconspirat, deci sub nivelul deciziei strategice. Pentru noi este însă o bună călăuză.

Iată ce citim în numărul din 10 februarie 2015 al lui Irish Times.:

Fostul procuror general Peter Sutherland a fost ales preşedinte al International Catholic Migration Commission. Alegerea sa a fost aprobată de către Vatican.

Comisia este o organizaţie neguvernamentală internaţională concentrată assupra protecţiei persoanelor dezrădăcinate, indiferent de credinţă, rasă, etnie sau naţionalitate.

La o întâlnire în Geneva cu personalul comisiei el a prezentat viziunea sa asupra rolului pe care organizaţia trbuie să-l joace în anii următori. El a spus că este „enorm de mândru de a fi preşedinte al acestei organizaţii globale respectate”, a accentuat respingerea de către el a naţionalismului şi a mai afrimat că „multe dintre politicile şi răspunsurile politice sunt absolut ruşinoase şi noi trebuie să stabilim o foaie de parcurs clară pentru ca viitorul să-şi schimbe povestea”.

El a mai vorbit despre o mai bună împărţire a responsabilităţilor, în mod special între statele UE, inclusiv în ceea ce priveşte necesitatea solidarităţii faţă de statele cele mai afectate de criza refugiaţilor (deci, PS ştia de atunci ceea  ce avea să ceară Merkel la finalul anului, Germania fiind evident una dintre aceste state!!!)

Mai multe despre angajarea Bisricii Catolice în problema migraţiei, despre grijile Papei privindu-i pe migratori, despre cum trebuie să se implice comisia în protejarea şi recolonizarea refugiaţilor, despre schema de recolonizare (care a fost propusă de către Comisia Europeană la finalul anului, dar despre care PS vorbea din februarie!!!!) şi despre compoziţia Comisiei aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s