Comunismul olandez: un cetăţean arestat pentru că a purtat o căciulă de copil de forma unui cap de porc

Liderul mişcării anti-islamizare Pegida din Olanda, Edwin Wagensveld, a fost arestat sâmbătă pentru că purta o astfel de căciulă în timp ce conducea o demonstraţie din oraşul Ede împotriva unui centru pentru primirea a circa 1400 de migratori. El a fost eliberat după o oră, dar acţiunea de intimidare şi de reprimare are aceeaşi valoare fie că vorbim de o oră sau de 25 de ani.Pentru ca schizofrenia olandeză să fie completă, în timp ce un cetăţean e arestat pentru un motiv grotesc, Halbe Zijlstra, liderul parlamentarilor Partidului poporului pentru libertate şi democraţie, adică partidul primului ministru Mark Rutte, aflat deci la guvernare şi responsabil pentru acţiunile poliţiei, a avut comentarii foarte critice despre  multiculturalism şi despre integrarea musulmanilor în societatea olandeză.

În Olanda am fost timp îndelungat toleranţi cu intoleranţa faţă de noi înşine. Am tolerat intoleanţa faţă de valorile noastre. Acest lucru este în mod evident prostesc. Trebuie să fim toleranţi cu fata care vine la şcoală cu capul acoperit, căci este credinţa ei, dar nu şi atunci când spune: „Şi voi trebuie să vă acoperiţi capul!”

Dacă vreţi să trăiţi aici trebuie să respectaţi valorile noastre. Cei care vor să trăiască într-o societate islamică, unde femeile sunt de categoria a doua, gayi sunt pedepsiţi şi alte credinţe sunt interzise, trebuie să se ducă în Arabia Saudită sau unde vor ei.

În lipsa altor acţiuni credibile ale guvernului, care sporeşte urmărirea şi reprimarea criticilor şi oponenţilor, ieşirea parlamentarului poate fi şi o încercare de a opri ascensiunea în sondaje a lui Geert Wilders, votat anul trecut, pentru al treilea an la rând, politicianul anului. Wilders este cunoscut pentru poziţiile sale antimigrare.

Mai multe aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s