DEZASTRUL SUEDEZ – 53 DE ZONE SCĂPATE DE SUB CONTROL- SPUNE POLIŢIA

Traducerea caricaturii: Fostul prim ministru se adresează fiului său: Alphonse, am invitat un mic grup de arabi să trăiască în apartamentul nostru. În viitor, va trebui să dormi în bucătărie şi nu vom mai putea să-ţi oferim jucării, să mergem la cinema, şi nici să cumpărăm mâncare pentru pisică. Eşti de acord? Alphonse: Cred că eşti un mare umanist  tată…

De mai mulţi ani, Suedia a favorizat o politică de migrare în masă dintre cele mai nebuneşti, favorizând naşterea unuia dintre cei mai periculoşi germeni, care distruge demografic rasa albă într-un extaz sinucigaş fără precedent: primirea fără limite a migratorilor din lumea musulmană.

Jurnalistul danez Jeppe Juhl, explică în câteva minute cum a dus nebunia umanistă a mai multor guverne socialiste suedeze la dezastru.

Bine aţi venit pe NewSpeek. Numele meu este Jeppe Juhl.

Aşa zisa superputere umanistă va semăna în câţiva ani cu o republică bananieră, în care controlul statului asupra violenţei nu va mai exista şi unde la ordinea zilei va fi o situaţie de cvasi-război civil, între grupurile de migratori şi radicalii de stânga, de o parte, şi o mişcare de extremă dreapta violentă care apare acum, de cealaltă.

Astăzi Suedia este o ţară în derivă şi va continua în anii care vin să se scufunde tot mai mult într-o mlaştină de nesupunere civilă şi de auto-apărare.

Este ceea ce se întâmplă atunci când monopolul statului asupra violenţei se restrânge şi când orice critică a politicii guvernului este redusă la tăcere şi taxată ca nazistă.

Cu puţin timp în urmă, poliţia suedeză a admis public că trebuie să facă faţă unei prăbuşiri a sistemului. În acest moment există, conform poliţiei, 53 de zone în care ea recunoaşte că a pierdut controlul, în care nu se pot duce decât în grupuri de maşini şi cu veste antiglonţ şi asta în chiar propria ţară.

Paradisul de altă dată, Suedia a fost distrusă în timpul unei singure generaţii, nu numai de proprii politicieni, dar şi de o presă total incompetentă şi laşă.

Mai multe pe Dreuz.info

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s