Hollande: Europa este socialistă. Nu contează democraţia.

Într-un recent interviu la radio France Inter, preşedintele francez ne-a făcut mai direct, mai indirect, câteva mărturisiri importante. Toate sunt conţinute în ameninţarea acestuia că ţările în care ajunge la putere ceea ce ei, socialiştii, numesc extrema dreaptă, dar care doar dacă se apropie de o dreaptă clasică, pot să fie suspendate din UE.

Murdăria acestor oameni, reprezentaţi de Hollande, merge atât de departe încât ei, care au pus pumnul în gura presei, sau au cumpărat-o, care suspendă dreptul la libera exprimare, care arestează doar pentru că o persoană sau alta iese în stradă, sau poartă o căciulă cap de porc, sau îşi spune necazul pe internet, ei care au suspendat de mult constituţiile şi promovează genocidul, supunerea faţă de o ideologie antiumană, degradarea fiinţei umane până la ultimele consecinţe, ei ameninţă că: Atunci când libertatea media este în pericol, sau când drepturile omului sau constituţiile sunt în pericol, Europa nu poate acţiona numai ca o plasă de siguranţă. Trebuie să fie aplicate procedurile pentru suspendarea ţărilor în culpă.

Ce ne mărturiseşte acest jalnic extremist, care este domnu’ Hollande?

Mai întâi că Europa de Vest actuală este socialistă.

Al doilea că pentru el şi ciracii săi democraţia este totuna cu voia lor, nu cu voia popoarelor. De ce? Pentru că ei ameninţă că suspendă un stat în care, prin alegeri libere, ajunge la putere cine nu le convine lor. În acest caz alegerile nu se pun. Ele se pun numai când oamenii îi aleg pe ei.

Al treilea este dispreţul imens pentru fiinţa umană.

Al patrulea este starea de minciună permanentă în care trăiesc, respiră, se mişcă.

Toate acestea se leagă între ele şi ne dau imaginea hidoasă, de coşmar a unor fiinţe ale întunericului, ce încearcă să ne supună total, să ne distrugă orice fărâmă de personalitate, să ne încrucişeze cu alte rase ca şi cum am fi vite, să ne elimine dacă nu reuşesc cu cele dinainte.

Ce nu ne spune musiu Hollande , coşmarul lui de data asta, este că Franţa ar putea fi una dintre acele state suspendate, căci tematica eurosceptică şi anti-migraţie de masă  a Marinei Le Pen este tot mai populară. Mult mai populară decât socialismul.

Sursa informaţiilor: Breitbart.com

Comentariile ne aparţin.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s