Parlamentari britanici cer guvernului să se trezească şi să recunoască persecuţia creştinilor

Un raport parlamentar vorbeşte despre persecuţia creştinilor din lumea musulmană într-un moment în care guvernul a aceptat să primească zece mii de sirieni în plus, dar continuă să ignore dificultăţile creştinilor din Pakistan.Raportul a fost alcătuit de Grupul parlamentar al tuturor partidelor pentru libertatea internaţională a religiei sau credinţei. La prezentarea raportului în Camera Lorzilor, lordul Alton, vice-preşedinte al grupului a spus printre altele:

Linia oficială a guvernului Marii Britanii este aceea că nu există persecuţie [a minorităţilor religioase], realitatea arată contrariul şi raportul nostru înlătură această iluzie. …. Pakistanul este cel mai mare beneficiar al ajutorului britanic – peste 1 miliard de lire în ultimii ani – şi noi trebuie să cerem ca ajutorul britanic să fie întrebuinţat pentru a proteja minorităţile şi a opri fluxul de refugiaţi.

Pakistanul este 96 % islamic, iar creştinii, hinduşii, cei din secta sikh şi alte grupuri religioase nemusulmane trebuie să facă faţă violenţei extremiştilor, legilor discriminatoare, lipsei de reprezentare politică şi islamizării instituţiilor.

Anul trecut a fost anul cu un nivel record al persecuţiei creştinilor, peste 100 de milioane fiind ţinta acestora, conform Open Doors World Watch List.

Mai multe pe breitbart.com.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s