Un raport parlamentar vorbeşte despre persecuţia creştinilor din lumea musulmană într-un moment în care guvernul a aceptat să primească zece mii de sirieni în plus, dar continuă să ignore dificultăţile creştinilor din Pakistan.Raportul a fost alcătuit de Grupul parlamentar al tuturor partidelor pentru libertatea internaţională a religiei sau credinţei. La prezentarea raportului în Camera Lorzilor, lordul Alton, vice-preşedinte al grupului a spus printre altele:

Linia oficială a guvernului Marii Britanii este aceea că nu există persecuţie [a minorităţilor religioase], realitatea arată contrariul şi raportul nostru înlătură această iluzie. …. Pakistanul este cel mai mare beneficiar al ajutorului britanic – peste 1 miliard de lire în ultimii ani – şi noi trebuie să cerem ca ajutorul britanic să fie întrebuinţat pentru a proteja minorităţile şi a opri fluxul de refugiaţi.

Pakistanul este 96 % islamic, iar creştinii, hinduşii, cei din secta sikh şi alte grupuri religioase nemusulmane trebuie să facă faţă violenţei extremiştilor, legilor discriminatoare, lipsei de reprezentare politică şi islamizării instituţiilor.

Anul trecut a fost anul cu un nivel record al persecuţiei creştinilor, peste 100 de milioane fiind ţinta acestora, conform Open Doors World Watch List.

Mai multe pe breitbart.com.

 

 

Anunțuri