Este ceea ce ne arată un sondaj realizat la Univesitatea din Koln, care a şocat comitetul general al studenţilor ce se aştepta ca rezultatele să arate o atitudine pro-stânga.  Îngrozită, Katharina Letzelter a declarat chiar că rezultatele sunt „înfricoşătoare”.Parte a unui proiect destinat să combată rasismul din campus, sondajul a conţinut 25 de întrebări şi a avut 1660 de subiecţi. Comitetul consideră rezultatele ca fiind „problematice”, din moment ce mulţi studeni au confirmat că au sentimente naţionaliste sau negative faţă de migraţia în masă.

Studenţii au arătat că doresc ca persoanele cu valori islamice să părăsească ţara, că valorile germane sunt erodate, că identitatea germană este făcută fărâme. De asemenea ei au protestat faţă de faptul că la o întrebare privind orientarea sexuală prima opţiune era homosexualitatea, acuzându-i pe organizatorii sondajului manipulare.

Datele arartă că tot mai mulţi studenţi din Germania şi Austria sunt atraşi de ideile de dreapta, mişcări ca Identitarienii având în componenţă mulţi dintre studenţii universităţilor.

Mai multe pe breitbart.com.

 

 

Anunțuri