Iadul socialist internaţional împotriva lui Donald Trump

Donald Trump este, în mod sigur, departe de a fi vreun înger. Dar atunci când împotriva lui se deschid toate porţile iadului, când îl atacă şi stânga şi dreapta americană, Vaticanul şi socialiştii europeni, nu poţi să nu te întrebi dacă nu cumva, dincolo de demagogia şi populismul tuturor politicienilor zilei, DT nu înseamnă totuşi posibilitatea unei schimbări. Eventual a unei mari schimbări.Că Trump este atacat de democraţii americani, nicio surpriză. Dar că este atacat cu aceeaşi ferocitate de republicani, care nu spun nimic despre Hillary Clinton, sau despre Bernie Sanders, asta chiar arată că DT este pe cale să arunce în aer tot establishmentul politic american cu toate înţelegerile lor secrete – afirmă GUY MILLIÈRE.

Marţi vor avea loc alegeri preliminare în 12 state. Deocamdată, Trump este dat ca câştigător în 8 dintre ele. Dacă acesta va fi scorul, nimic nu-l mai poate opri pe DT de la a fi candidatul republican.
Pentru stânga, care l-a ignorat mult timp, DT este un cretin, un monstru, un fascist, un escroc, o reîncarnare a lui Hitler şi Mussolini, dacă nu chiar mai rău. Campaniile împotriva lui GW Bush vor părea nişte copilării pe lângă ceea ce se anunţă. Presa internaţională se va alătura acestui val indignat şi ofticat care se prefigurează. Deja Le Point, în Franţa, a dat tonul.

La dreapta nu e mai bine. National Review, o revistă conservatoare, a publicat un întreg număr anti-Trump după care a continuat, ajungând până acolo ca unul dintre redactorii săi să propună o operaţie de tipul utilizării armei atomice pentru a-l doborî pe DT. Autorul articolului regretă că Cruz şi Rubio nu pot utiliza un pistol mitralieră pentru a-l elimina fizic.

Că stânga îl atacă pe Trump este logic: el încarnează tot ceea ce stânga destestă, de la apărarea dreptului de port-armă, la refuzul migraţiei ilegale, de la mândria de a fi american, la dorinţa de a restaura grandoarea SUA.

Faptul că conservatorii ortodocşi îl atacă pe DT  poate părea mai puţin logic, dar este totuşi la fel de logic: Trump nu este un conservator ortodox. … El încarnează un patriotism economic, politic şi cultural, purtător al revenirii la liberul schimb şi la ne-intervenţionismul care nu este izolaţionism. … Vorbind despre scăderea impozitelor pentru întreprinderi şi pentru clasa medie, atăzi sugrumate, el vorbeşte în acelaşi timp de creşteri de impozite pentru cei care s-au îmbogăţit din zona financiară şi care fac parte, în mod sigur, şi din establishmentul republican.

Mult mai multe pe dreuz.info

Un comentariu

  1. […] Faptul că conservatorii ortodocşi îl atacă pe DT  poate părea mai puţin logic, dar este totuşi la fel de logic: Trump nu este un conservator ortodox. … El încarnează un patriotism economic, politic şi cultural, purtător al revenirii la liberul schimb şi la ne-intervenţionismul care nu este izolaţionism. … Vorbind despre scăderea impozitelor pentru întreprinderi şi pentru clasa medie, atăzi sugrumate, el vorbeşte în acelaşi timp de creşteri de impozite pentru cei care s-au îmbogăţit din zona financiară şi care fac parte, în mod sigur, şi din establishmentul republican –solidaritateeuropeana […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.