În 30 de ani Germania va avea o populaţie majoritar ne-albă

 

O analiză statistică, bazată pe datele oficiale ale statului, arată că Germania va deveni majoritar ne-albă în grupa de vâţrstă de 20-30 de ani în numai 4 ani, şi pe ansamblu în numai o generaţie. Analiza a fost făcută de profesorul Adorján F. Kovács de la Goethe-Universität din Frankfurt am Main, şi a fost publicată in revista The European  sub titlul “Truths about the Refugee Crisis” (Wahrheiten zur Flüchtlingskrise), adică „Adevărul despre criza refugiaţilor”.

Afirmaţia cancelarului Merkel, şi a altor susţinători ai cauzei migraţiei fără limite, cum că ce contează unu, două sau trei milioane la o populaţie de 80 de milioane este total greşită – spune profesorul.

Conform datelor oficiale, migratorii sunt aproape toţi situaţi în intervalul de vârstă 20, sau chiar mai tineri, şi 35 de ani.
Acelaşi grup, în populaţia germană existentă, însumează, după datele Oficiului statistic federal, circa 15 milioane de persoane, dintre care circa 3,5 milioane provenind din imigranţi, adică, nativii sunt doar 11,5 milioane.
Dacă se merge doar pe 1 milion de migratori în fiecare an – şi cifrele reale vor fi probabil mai mari -se va ajunge în 2020 la circa 4 milioane de azilanţi, ceea ce spune profesorul Kovacs, este doar vârful aisbergului.

Să presupunem că dintre aceştia doar jumătate primesc permisunea de a rămâne, adică 2 milioane. Dar, faptul că aproape toţi sunt bărbaţi, presupune că ei vor putea să se reunească cu familiile lor, ceea ce înseamnă între 3 şi 8 persoane pentru fiecare (cifrele reale sunt mult mai mari, ele ajungând şi la 60 de persoane pe cap de azilant primit, aici intrând şi soţiile şi copiii avuţi cu acestea), adică între 6 şi 16 milioane. Plus cele 3,5 milioane, avem între 9,5 şi 19,5 milioane, cel mai probabil către limita superioară.

Până în 2020 cele 3,5 milioane vor fi de fapt mai multe, iar cele 11,5 milioane vor fi, de fapt, mai puţine. Deci, în numai 4 ani, pe o evaluare prudentă, pe segmentul de vârstă 20-35 de ani, nativii germani vor fi depăşiţi, sau net depăşiţi. Iar în perspectiva a 30 de ani, cum jumătatea din populaţia Germaniei este îmbătrânită şi în mare parte va dispărea în acest interval, este uşor de calculat cam care va fi compoziţia viitoarei populaţii.

Concluzia: Fie Germania ia măsuri pentru a opri actualul curent al invaziei dinspre lumea a treia, fie va deveni o ţară cu o majoritate ne-albă într-o singură generaţie.

Sursa: newobserveronline.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.