E ceva putred în Danemarca, care pute îngrozitor

Cât de prost să fii, ca să vină unii şi să spună că mâine îţi vor tăia capul, vor omorî cu pietre femeile măritate sau divorţate (???), care se implică în relaţii sexuale, dacă nu sunt virgine, că adulterul se pedepseşte cu moartea, mai ales dacă eşti femeie, iar cine omoară un musulman trebuie omorât . De mai multe ori, dacă se poate. Dacă nu, merge şi cu familia. Ca la mafioţi. Ca la nazişti. Şi, de ce nu, ca la comunişti. Iar tu să-i asculţi şi să nu faci nimic; ba chiar să-i mai şi lauzi. Cam ăsta ar fi rezumatul unei predici recente a predicatorului radical Abu Bilal Ismail, care a fost filmat în secret spunându-le pe toate şi încă şi multe alte golănii musulmane.

Întâmplarea are loc în Danemarca, în moscheea Grimhøj Mosque din Aarhus. Ce legătură are cu prostia? Sau, poate cu ticăloşia? (Probabil cu ambele). Nimic alta decât că în 2014 şeful moscheei şi-a declarat sprijinul pentru ISIS, în 2015 a repetat declaraţia şi, cu numai o lună înainte de această înregistrare, imamii ei au luat apărarea violului copiilor ca fiind parte a culturii lor. În tot acest timp, poliţia lăuda moscheea pentru faptul că descurajează tinerii de a pleca să se alăture ISIs-ului şi  jihadului.

Filmarea despre care vorbim a apărut pe televiziunea daneză TV2 şi a redeschis discuţia despre dacă moscheea cu pricina trebuie închisă. Evident că, în acelaşi timp, o biserică, un site, un ziar sau orice altă formă de comunicare cu oamenii, care ar fi propovăduit, de exemplu, obligativitatea ca musulmanii care au activitate criminală să fie pedepsiţi, inclusiv cu pedeapsa capitală, ar fi fost închise de mult. Chiar dacă nu ar fi cerut decât lucruri normale pentru infractori şi criminali. Mai ales pentru cei sadici şi genocizi.

Într-o luare de poziţie curajoasă, Marcus Knuth, de la partidul de guvenământ, s-a mirat cum de moscheea este implicată în atâtea scandaluri şi cei care o conduc nu au înţeles nimic. Evident, nimeni nu a înţeles cum,  după atâtea scandaluri, autorităţile se mai miră şi tot nu închid moscheea, nu expulzează, sau pedepsesc cu închisoarea imamii pentru discurs incitator nu la ură, ci la crimă.

Şi ca să ne distrăm până la capăt cu această comedie a ororilor, ce credeţi că spune şeful moscheei, musiu Oussama El-Saadi? Că jurnalistul de la TV2 a fost un spion ordinar, care l-a păcălit pe imam. Deci, probabil, ar trebui omorât. Căci să păcăleşti un imam al profetului e lucru grav, nu ceea ce spune şi face acesta. Iar poliţia din Jutland, într-un gest curajos şi responsabil ne anunţă, pe Twitter, că va investiga declaraţiile şi va determina dacă este o situaţie condamnabilă.

Sursa: breitbart.com

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s