FURNIZORII DE AVORT NU MAI POT FACE EDUCAŢIE SEXUALĂ ÎN ŞCOLILE DIN ALASKA

Ca să ştim de la început despre cine şi despre ce vorbim, să vă prezint actorii progresişti: SIECUS (Sexuality Information and Education Council of the United States) împreună cu partenerii săi  Advocates for Youth, Answer, GLSEN, the Human Rights Campaign, Planned Parenthood etc., organizaţii care preseză public pentru avort, pentru educaţia sexuală în şcoală inclusiv cu informaţii despre LGBT, pentru relaţii homosexuale şi dezorientarea genurilor. Proiectul de lege care a trecut de Senat cu 11-7 voturi, va împiedica furnizorii de avort, inclusiv gigantica şi mult contestata corporaţie multinaţională de avorturi, Planned Parenthood (PP), de la a mai face educaţie sexuală în şcoală. Legea va interzice districtelor şcolare de la a mai coopera cu furnizorii de avort, inclusiv de la a mai lua de la ei materiale pentru instruirea privind sexualitatea umană, sau bolile transmise sexual.

Fie avem şcoli pentru educaţie, fie avem şcoli pentru îndoctrinare. Părinţii nu vor să ne trimitem copiii la şcoală pentru a fi interceptaţi de grupuri care au un program de îndoctrinare – afirmă iniţiatorul legii, sen. Mike Dunleavy (rep).

Proiectul trebuie să treacă şi de Camera Reprezentanţlor statului Alaska, unde a fost introdus de Lynn Gattis (rep.)

În acelaşi timp în Omaha, Nebraska, comitetul pentru educaţie a aprobat recent standardele pentru Comprehensive Sex Education (Educaţia sexuală multilaterală) care includ discuţia despre orientarea sexuală şi rolurile  genului, ca şi despre avort şi contracepţiea de urgenţă. Decizia de a schimba standadele educaţiei sexuale a produs o furtună printre părinţi.

Decizia voastră nu este politică. Nu este educaţională. Aveţi de luat o hotărâre morală… Curicula pe care o aveţi, standardele pe care le aveţi dau prea multă informaţie. Le răpiţi copiilor inocenţaafirmă Kathryn Russell, care se prezintă ca fostă angajată a sistemului şcolar, mamă, bunică şi străbunică.

Într-un interviu pentru Breitbart News, psihiatrul şi autorul de cărţi de specialitate în domeniu, Miriam Grossman, care a oferit asistenţă de specialitate părinţilor revoltaţi, a spus că:

Materialul din proiectul  de standarde despre droguri şi alcool şi despre importanţa muncii asidue şi a speranţei este în regulă. Dar pentru educaţia sexuală, o mare parte este luată de la SIECUS, care este organizaţia lider – împreună cu Planned Parenthood – pentru Comprehensive Sex Education (CSE).

De exemplu, proiectul pe care îl au în Omaha omite complet orice referire la faptul că sunt grupuri care sunt mai vulnerabile la infecţiile transmise sexual şi la HIV. Ca de obicei, ei promovează această abordare marxistă a bolilor transmise sexual spunâţnd că „oricine poate avea aceste boli”. Asta în timp ce este tehnic adevărat că fetele sunt mult mai vulnerabile decât băieţii din cauza cervixului lor nematurizat.

De asemenea, Grossman a vorbit despre faptul că anumite acte sexuale sunt mai periculoase decât altele. Proiectul de ed-sex le spune tinerilor despre sexul vaginal, oral şi anal, fără a specifica că actul sexual implică uriaşe riscuri de transmitere a HIV – unele de 30 de ori mai periculoase.

Grossman a mai spus că CES, SIECUS, PP şi ceilalţi, pretind că promovează abstinenţa , dar nu numai că nu o fac, nici măcar nu o definesc, minţind cu neruşinare în timp ce promovează sexul complet, de la vârste mici, relaţiile homosexuale şi dezorientarea genurilor.

Mai multe aici.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s