ÎNALTUL COMISAR ONU PENTRU DREPTURILE OMULUI CONTRAT DE 50 DE CONGRESMENI AMERICANI PE TEMA ZIKA-AVORT

În scrisoarea lor, ei au cerut comisarului Zeid Ra’ad Al Hussein să clarifice imediat afirmaţiile sale şi ale comisiei despre legătura ce ar exista între răpândirea virusului Zika şi legislaţiile antiavort ale unor state astfel încât să fie clar că nici el nici comisia nu cer schimbarea legislaţiei care protejează dreptul copiilor nenăscuţi, şi în mod special al copiilor nenăscuţi cu dizabilităţi din ţările afectate de vitusul Zika.

Noi credem că virusul Zika trebuie să fie momentul pentru o deliberare curpinzătoare astfel încât guvernele locale şi naţionale să determine cele mai bune politici pentru a opri răspândirea lui. Nu trebuie să fie o ocazie de a exploata o criză a sănătăţii publice pentru a avansa o agendă politică în scopul îndepărtării legilor mai multor naţiuni, legi care protejează viaţa în toate stadiile ei de dezvoltare.

În încheiere, cei 50 îi cer înaltului comisar să clarifice declaraţiile sale pentru a fi limpede că nu susţine eforturile care încearcă să adune capital din această maladie pentru promovarea egendei pro-avort. Sperăm că recentele afirmaţii nu favorizează avortul ca o măsură publică pentru a aborda virusul Zika.

De notat că declaraţiile înaltului comisar ONU sună identic cu cele ale organizaţiilor pro-avort, care încearcă să schimbe legislaţia împotriva avortului din unele state latino-americane şi caraibeene.

Mai multe aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s