Moş Crăciun monstru şi diavol pentru majoritatea de mâine a Vienei

Un studiu al Universităţii din Viena, condus de un profesor de origine turcă (!!!) arată că în grădiniţele musulmane din Viena, finanţate de stat, forme ale culturii tradiţionale europene, printre care şi Moş Crăciun, sunt portretizate ca monştri şi diavoli.

Raportul arată că ideologia dominantă în toate aceste grădiniţe musulmane este „salafismul intelectual”, care „se manifestă foarte activ împotriva valorilor vestice şi a sistemului politic occidental”.
Temele dominante în aceste grădiniţe sunt: resentimente anti-occidentale; credinţa că toate întrebările omului primesc răspuns din Coran şi Sunna; formarea unei generaţii după modelul profetului şi a primei generaţii de după el; dispreţ faţă de statele care nu reuşesc să impelementeze sharia holistic; dispreţuirea modului de viaţă occidental etc.
Studiul mai arată că toate grădiniţele musulmane se află sub controlul complet a două organizaţii: Societatea fraţilor musulmani (sau Fraţia musulmană) şi Milli Görüs. În timp ce prima este binecunoscută ca o organizaţie teroristă (declarată astfel în multe state,inclusiv în Egipt, Arabia Saudită) Milli Gorus este cunoscută ca având relaţii strânse cu guvernul turc.
Studiul arată că această propagandă anti-occidentală este evidentă din textele cărţilor şi din propaganda celor două organizaţii în aceste grădiniţe.
El relevă, de asemenea, că numărul copiilor din grădiniţele musulmane este de 10.000 din totalul de 32.270 de copii din grădiniţele de stat, dar că de fapt „proporţia copiilor cu un fond migrator din educaţia elementară era în 2014 de 57,9 faţă de 41,7 în 2005”. Adică, austriecii cu trecut european sunt deja în minoritate pe acest segment vârstă, care peste câţiva ani va reprezenta populaţia activă a oraşului.Iar din urmă vor veni încă şi mai mulţi copii cu trecut ne-european.
Mai multe aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s