Un imam „high profile” poate să laude liber un ucigaş de creştini. Europenii care critică primirea imigranţilor sunt arestaţi.

Unul dintre cei mai populari imami din Marea Britanie, care este urmat de sute de mii de musulmani, a lăudat omorârea unui politician pakistanez moderat pentru că a luat apărarea creştinilor ucişi, declarându-l pe criminal „martir” care „a făcut ceea ce a făcut pentru onoarea profetului”.În urmă cu cinci ani, Salmaan Taseer, un musulman liberal care a criticat omorârea lui Shahbaz Bhatti, ministrul pakistanez pentru minorităţi şi singurul creştin din guvern, de către talibanii paknezi, a fost la rândul lui asasinat de Mumtaz Qadri, care a fost spânzurat astăzi.

O zi neagră în istoria Pakistanului, ziua în care Ghazi Mumtaz a fost executat în mod greşit şi a fost făcut un martir al lui Allah, căci el a făcut ceea ce a făcut pentru a-l cinsti pe profet – a scris imamul Muhammed Asim Hussain pe FB,zei dedesubtul po „martirului”. Imamul are  136000 de „urmăritori”  şi milioane de „hituri” pe Youtube.

Mai multe aici

 

 

Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s