STATISTICI PRIVITOARE LA MODUL DE VIAŢĂ HOMOSEXUAL, CARE AR TREBUI CUNOSCUTE

În cele de mai jos, şi pe parcursul a două episoade, voi prezenta câteva date statistice referitoarea la viaţa homosexualilor cuprinse în Raportul Bellarmine al universităţii cu acelaşi nume:

Homosexualul mediu are între 20 şi 106 parteneri pe an. Heterosexualul mediu are 8 parteneri în timpul unei vieţi.

70% dintre homosexuali acceptă să facă sex doar o singură dată cu peste 50 % dintre partenerii lor.

Multe dintre cuplările homosexualilor au loc în timp ce aceştia sunt beţi, drogaţi, sau într-o orgie.
Homosexualii au reuşit să scoată homosexualitatea din lista bolilor mentale la începutul anilor 70 prin presiuni asupra Asociaţiei de Psihiatrie Americană (APA) timp de mai mulţi ani. După ce homosexualitatea a fost scoasă, tot la fel s-a întâmplat şi cu pedofilia (cu excepţia cazului în care adulţii simt „o suferinţă subiectivă”).

Deşi homosexualii sunt doar 1-2 % din populaţia SUA, ei furnizează 3-4 % dintre cazurile de gonoree, 60 % dintre cazurile de sifilis şi 70 % dintre internări (altele decât infecţiile transmise sexual)

Homosexualii trăiesc o viaţă nesănătoasă şi furnizează pe date istorice majoritatea cazurilor de sifilis, gonoree, hepatită B şi „sindromul intestinului homo” (care atacă traectul intestinal), tuberculoză şi citomegalovirus.

73 % dintre psihiatri spun că homosexualii sunt mai nefericiţi decât media oamenilor şi, dintre aceşti psihiatri, 70 % afirmă că nefericirea nu se datorează stigmatizării sociale.

25-33 % dintre homosexuali şi lesbiene sunt alcoolici.
43 % dintre homosexuali admit 500 sau mai mulţi parteneri pe timpul vieţii, 28 % ajung la peste 1000, iar dintre aceştia, 79 % spun că jumătate dintre parteneri sunt total străini, iar 70 % dintre acele contacte sexuale sunt de o singură întâlnire. O petrecere favorită a timpului pentru homosexuali este aceea de a se duce în zonele de croazieră şi de a avea întâlniri sexuale anonime.
78 % dintre homosexuali sunt afectaţi de ITS (infecţii transmise sexual).
Judecătorul John Martaugh, magistratul şef al Tribunalului Penal din New York a declarat că „homosexualii sunt implicaţi în jumătate din crimele din marile oraşe”.

Căpitanul William Riddle de la poliţia din Los Angeles a declarat că „30.000 de copii abuzaţi sexual au fost victimele homosexualilor”.

50 % dintre sinucideri pot să fie atribuite homosexualilor.
Dr Daniel Capron, un psihiatru practicant, spune că „homosexualitatea, prin definiţie, nu este sănătoasă şi nici folositoare pentru sănătate, persoana homosexuală, în cel mai bun caz, va fi nefericită şi se va simţi mai neîmplinită decât persoana normală sexual.”

Mulţi alţi psihiatri cu aceleaşi convingeri pot fi găsiţi în Asociaţia Naţională pentru Cercetarea şi Tratarea Homosexualităţii.

Îngrijirea fiecărui bolnav AIDS necesită 300.000 de dolari, astfel încât, din cauza promiscuităţii vieţii homosexualilor, plăţile pentru asigurările medicale au crescut vertiginos pentru toţi ceilalţi.

Homosexualii sunt responsabili pentru împrăştierea SIDA în USA. Chiar şi astăzi, homosexualii aduc bine peste 50 % dintre aceste cazuri, în timp ce ei sunt numai între 1 şi 2 % din populaţie.

Homosexualii sunt responsabili pentru un număr disproporţionat de cazuri de hepatită: 70-80 % în San Francisco, 29 % în Denver, 66 % în New York, 56 în Toronto, 42 în Montreal şi 26 % în Melbourne.

37 dintre homosexuali se implică în sadomazochism, care este respnsabil pentru multe morţi accidentale. În San Francisco au fost chiar ţinute cursuri pentru a-i învăţa pe homosexuali cum să nu-şi omoare partenerii în timpul sadomazochismului.

41 % dintre homosexuali spun că întreţin relaţii sexuale cu străini în săli de aşteptare, 60 % în băi publice şi 64 % dintre aceste întâlniri au implicat folosirea drogurilor.

Sursa: http://chersonandmolschky.com/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s