Bulgaria păzeşte graniţa cu armata şi se oferă să rezolve problema Greciei cu traficanţii în numai o zi. România doarme. Astă seară în Israel.

Bulgaria, chiar dacă jumătate cât România, pare a fi de câteva zeci de ori mai clară, decisă şi activă decât aceasta, al cărei preşedinte se ascunde, după o vizită în Israel, de responsabilitatea de a afirma o poziţie asemănătoare la sumitul UE-Turcia de la Bruxelles, sau de reprobiul public în cazul în care nu o face. Aşa îl trimite pe omul lui Soroş, care evident va fi de acord cu toate fanteziile rasiste ale şefului său.Anul trecut, Bulgaria a ridicat o structură defensivă de peste 4 m înălţime şi de peste 1,5 m lăţime de-alungul frontierei sale cu Turcia, care este monitorizată 24 de ore de gărzi înarmate pe toată lungimea de 50 de mile. Structura a fost lăudată de premierul Cameron în decembrie, cu ocazia vizitei sale în Bulgaria.

gardbulgar.jpg

Ca o consecinţă, foarte puţini migratori au intrat prin Bulgaria către Europa, chiar dacă este o rută mai scurtă.

Pentru a fi pregătiţi pentru orice eventualitate, astăzi au avut loc mari manevre militare ale armatei şi poliţiei la frontiera cu Grecia, şi nu departe de cea cu Macedonia, la care au participat pe lângă trupele de infanterie şi blindate şi. elicoptere

Premierul  Boyko Borisov  a oferit Greciei ajutorul său, spunând că unităţile bulgare specializate ar termina cu trafianţii de migratori în doar o singură zi.De asemenea, el a spus că, la întâlnirea de mâine, Bulgaria va cere un răspuns ferm, unit la criză prin aplicarea legii privind migratorii ilegali.

Termenul de „migrator ilegal” trebuie să fie aplicat în sensul legii, cu altă cuvinte noi nu putem să tolerăm violarea legii – a spus el. Migratorii nu pot intra decât pe la punctele de graniţă oficiale, după amprentare, vizita medicală şi confirmarea că acolo unde vor să se ducă sunt primiţi.

Mai multe aici.

 

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s