Nazismul şi islamul

Mesaj umanitar: OPRIȚI-VĂ, IRESPONSABILILOR!

Exista la acest moment si se propaga cu o viteza impresionanta o multime de idei gresite si argumentele false pe tema crizei refugiatilor islamici. Aceste idei gresite si argumente false, necombatute la timp si pe masura, au potentialul de a crea curente de gandire si miscari de masa periculoase, escatologic-suicidale. Acest mesaj este destinat celor care le propaga, incurajand si cultivand astfel imbecilitatea, ignoranta crasa si divortul de realitate. Opriti-va, iresponsabililor!

Voi, cei care de la tribunele politice, academice si mediatice, mintiti, dezinformati, aberati “umanitar” pe tema “crizei refugiatilor” si islamului. Voi, care incriminati la gramada falsi vinovati – est-europenii si crestinii care se opun canibalizarii Europei prin islamizare fortata. Voi, care proferati insulte inadmisibile la adresa celor din urma. Voi, care va pretindeti “europenisti” si “umanitarieni”, insa insultati si faceti analogii stupide si false, parazitand si infestand astfel mintile si constiinta publicului.

Opriti-va, nebunilor, pana nu treziti si mobilizati toti monstrii non-ratiunii! Opriti-va din pomposenia voastra elitista, pe cat de gaunoasa intelectual si moral, pe atat de iresponsabila.

Iresponsabila, pentru ca riscati sa fiti crezuti de publicul (mult) care nu are baza referentiala solida si prealabila (istorica in special). Iar cand va veti trezi fata-n fata cu monstrii non-ratiunii, astfel creati de voi, ce-o sa faceti? Veti da vina, evident, pe altii – pe crestinii retrograzi, pe vulgul prost si needucat, pe americani, pe Basescu, pe basisti, pe “extrema dreapta”, pe “la pulime”, pe cine apucati, mai putin pe propria voastra prostie, ignoranta si iresponsabilitate. Si tot altora, desigur, le va reveni sarcina sa repare ce se va mai putea din ce ati ruinat voi: adevarul, constiinta publica si elementarul instict de conservare.

Opriti-va, asadar, nebunilor, pana cand nu declansati o epidemie (de prostie si ignoranta) imposibil de stavilit si o patologie psihosociala imposibil de vindecat. Agentii inalt patogeni ai acestei molime sunt INSULTA si ANALOGIA ISTORICA FALSA, propagate de voi.

1.Insultele la moda:   “islamofob”, “rasist”, “nazist”, “fascist”, “xenofob”, “primitiv” si … “crestin”. Da, sa fii si sa-ti asumi religia, credinta si valorile crestine si sa le aperi public a devenit, mai nou, rusinos si retrograd. Ce aberatie…

2.Analogiile la moda: cu nazismul (si derivatele fasciste si legionare) si momentul Evian 1938, cand Occidentul confruntat cu criza refugiatilor evrei prigoniti de Hitler si acoliti, a refuzat sa-i adaposteasca.

In paranteza fie spus, unii merg cu mistocareala imbecila si iresponsabila pana la a ne intreba public ce urmeaza sa propunem noi – cei care ne opunem solutiilor propuse de Bruxelles, sugerand altele, mult mai rationale, posibile si umanitare – ce urmeaza sa facem : gazarea refugiatilor? (ca-n lagarele de exterminare hilteriste) Impuscarea lor?

Si amintesc asta in parateza, desi este o mistocareala abjecta – care nici de ironie nu se califica –  pentru ca cei care paraziteaza dezbaterea publica in acest fel sunt niste paranteze umane si intelectuale. Numele lor nici nu merita mentionate, chiar daca unii ii baga in seama si publica drept “analisti” si comentatori politici respectabili (de exemplu Dilema veche sau Revista 22). Inchid paranteza.

ADEVARUL DESPRE NAZISM SI ISLAM

Adevarul despre paralela asta mult abuzata este altul decat va spun iresponsabilii astia, goarnele (constiente sau nu) ale noii Corectitudini Politice, cea “umanitariana”, “de criza”.

La el ajungem cu ajutorul argumentelor furnizate (de-a lungul timpului, nu de ieri, de azi) de Gabriel Liiceanu, Dragos Aligica, Horia Roman Patapievici, Neagu Djuvara, Thomas Sowell, Dennis Prager, Robert Spencer, David Cook, Jonathan Matusitz, Samuel Huntington, David Landes, Boualem Sansal, Raymond Ibrahim, Bat Ye’or, Oriana Falacci, Angelo Codevilla, Claire Lopez, Pamela Geller (fara sa fie singurii) si, nu in ultimul rand, de Adolf Hitler insusi citat de Albert Speer, si de Mahomed, profetul islamului, citat de Coran si Hadith. Daca nu stiti despre cine vorbesc, apelati la prietenul google si veti afla cine sunt oamenii astia, care le sunt competentele si reputatia.

1.Islamofob/islamofobie. In dictionarul noii Corectitudini Politice, aceasta este acuzatia adusa public tuturor celor care spun adevaruri incomode (dar irefutabile) despre islam (aproape toti cei citati mai sus). Adevaruri ca, de exemplu: https://ihincu.wordpress.com/2015/02/23/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iv-terorismul-musulman-este-fundamentat-coranic/

2.Nazism si islamism.

Adevarul este ca ambele reprezinta ideologii totalitare. Doua religii politice care legitimeaza violenta, crima, chiar crima in masa, impotriva preopinentilor, ca mijloace scuzabile in scopul realizarii obiectivului final: epurarea lumii de “necredinciosi” si Raul pe care il reprezinta ei, ideile si convingerile lor diferite, curatarea planetei de elemente inferioare spiritual si ideologic, in vederea instalarii Raiului pe Pamant, Unicul posibil, cel imaginat de dreptcredinciosii acestor religii politice.

Nu in ultimul rand, si deloc intamplator, nazismul si islamismul au un frate ideologic: marxism-leninismul. Pe scurt, comunismul – cu derivatele lui ulterioare, pana la progresismul multicultural al zilelor noastre.

“in ciuda diferentelor, argumentele lor [ale celor trei religii politice]urmeaza aceeasi structura: istoria omenirii este perceputa ca o lupta pe viata si pe moarte intre bine si rau, in care cei care sunt rai ameninta existenta omenirii. Cei care personifica binele au misiunea de a salva omenirea scapand-o de rau si infaptuind utopia societatii fara clase, a luptei naturale inter-rasiale sau a societatii purificate de adevaratii credinciosi.” spun Hendrik Hansen si Peter Kainz de la Universitatea Passau in studiul intitulat “Islamism radical si ideologie totalitara: comparatie intre islamismul lui Sayyid Qutb, marxism si national socialism” 2007, publicat in trimestrialul de specialitate Totalitarian movements and political religions. In urma comparatiei in care se regasesc ingrijorator de multe similitudini intre cele trei conceptii totalitare, autorii concluzioneaza ca “islamismul radical nu este o respingere a modernitatii din unghiul Islamului pre-modern, ci mai degraba o ideologie care seduce criticand societatile liberale pentru esecul de a indeplini propria promisiune de libertate.” La fel ca nazismul si (neo)comunismul.

Nu, religia crestina si profetul ei, Isus, nu au nicio legatura cu asa ceva, dimpotriva, filosofia si invataturile crestine se afla in deplina contradictie cu aceste doua ideologii. Cei care incearca sa culpabilizeze crestinismul pentru crimele inchizitiei, nazismului, IRA, Ku Klux Klan, sau altor miscari politice suprematiste si teroriste, habar n-au despre ce vorbesc: vorbesc despre erezii si mistificari ale simbolurilor si semnificatiilor crestine.

3.Hitler si islamul.

Nu, lui Adolf nu-i placea crestinismul, ci religia mahomedana. Si pe buna dreptate: religia mahomedana, invataturile coranice, serveau mult mai bine viziunea lui privind ordinea mondiala perfecta si ura fata de evrei – “oamenii Cartii” cum ii numeste Coranul, care ii dispretuieste, la fel ca pe crestini. Astfel, consistent cu aceasta viziune, fuhrerul se plangea lui Albert Speer:

„Vezi, a fost ghinionul nostru sa avem religia gresita. De ce n-am avut o religie ca Japonezii, care privesc sacrificiul pentru Patria-Mama ca pe binele suprem? Religia mahomedana de asemenea ar fi fost mult mai compatibila cu noi decat crestinismul. De ce a trebuit sa fie crestinismul cu smerenia si slabiciunile lui?” (Adolf Hitler, citat de Albert Speer, p 96, Inside the Third Reich)

Asa si astia, militantii nostri europenisti, iluminati, multiculturali si ateisti: ce ghinion pe capul lor, crestinismul.

(În imagine, Hitler cu marele muftiu Amin al-Husseini, şeful Frăţiei musulmane)

Mai multe pe blogul Ioanei Hîncu ihincu.wordpress.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s