Guvernul german promovează relaţiile sexuale inter-rasiale

Şi nu e o interpretare tendenţioasă a criticilor acestuia , ci pura şi clara realitate după cum puteţi vedea şi din imaginea de mai sus. Acest lucru este făcut pe un nou site de web numit “Zanzu—My body in words and images” administrat de Ministerul sănătăţii, Centrul federal pentru educaţia sănătăţii, în cooperare cu un centru finanţat de guvernul belgian denumit Sensoa.Aparent, siteul este conceput ca o modalitate pentru a face  educaţie comportamentală ţi sexuală migratorilor. În acest sens el are şase secţiuni, care se referă la relaţii şi sentimente, la renunţarea la violenţă în numele onoarei, la drepturi şi lege (evitarea violenţei sexuale), mutilarea genitală a femeii, tipuri de acte sexuale, de jocuri sexuale pregătitoare, de poziţii.

În plus, site-ul promovează de asemenea homosexualitatea, lesbianismul, bisexualitatea şi trangenderismul.

zanzu-arabic

Site-ul are explicaţiile în arabă, farsi, turcă şi nouă limbi europene.

Analiza lui ridică însă mari semne de întrebare şi cele mai multe, din diverse unghiuri de abordare, se referă la partea de educaţie sexuală.

În primul rând pentru ce este necesar, pe un astfel de site, să vorbeşti despre şi să exemplifici actele sexuale, vaginal, oral, anal, cu toate micile ingrediente dinaintea şi din timpul lor, de parcă ai vorbi cu nişte începători într-ale sexului, când scopul tău este să temperezi şi să îmblânzeşti? De ce e nevoie de prezentarea şi de ilustrarea poziţiilor?  De ce face un site guvernamental, dedicat aparent, unei minime educaţii pentru migratori, promovarea LGBT-ului?

Poate pentru partea de ilustrare a textului, care, deşi include şi imagini în care sexul este făcut de personaje albe sau negricioase, în cea mai mare parte, partenerii din respectivele poziţii şi jocuri sunt unul alb şi unul negricios. Căci dacă nu ar fi fost vorba despre felurile de act sexual, cum să mai ilustrezi?

Iar asta pentru a implanta această imagine a inevitabilei amestecări a raselor în mintea, şi aici mă despart parţial de comentatorul de pe site-ul sursă, europenilor, în special a germanilor.

Nu am găsit referiri la sumele implicate, dar dacă el  încearcă să îi educe după normele europene pe migratori, banii respectivi sunt risipiţi degeaba: mă îndoiesc că va face furori printre aceştia, care pot accesa site-uri porno de pe care învaţă, dacă au goluri de educaţie, şi poziţiile şi „gingăşiile” dinainte şi toate cele. Dacă însă vor fi şi curioşi care vor intra pe site, ei vor primi cu atât mai mult şi chiar de la statul german îndreptăţirea (şi aici pot fi de acord cu comentariul de pe newobserveronline.com),  sexului cu nemţoaice. Cât despre gingăşie, despre mica discuţie, de împrietenire, despre a cere acordul şi participarea benevolă la partida de sex, dacă frau sau fraulein se opune toată lumea ştie că la viol nu e cum vrei tu.

Mai multe detalii aici.
 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s