Alte date esenţiale despre homosexuali şi homosexualitate

 • Vârsta medie de deces a homosexualilor este de 42 de ani (numai 9 % trăiesc peste 65 de ani). Aceasta scade la 39 de ani în cazul în care cauza decesului este SIDA. Vârsta medie de deces a unui heterosexual căsătorit este de 75 de ani.

 • Vârsta medie de deces a lesbienelor este de 45 de ani (numai 24 % trec de 65 de ani). Vârsta medie a femeii heterosexuale căsătorite este de 79 de ani.
 • Homosexualii au de peste 100 de ori mai multe şanse de a fi ucişi (de obicei de către un alt homosexual) decât media oamenilor, de 25 de ori de a se sinucide şi de 19 ori de a muri într-un accident în trafic.
 • 21 % dintre lesbiene mor ucise datorită sinuciderii sau accidentului din trafic, ceea ce reprezintă o rată de 534 de ori mai mare decât numărul de femei heterosexuale albe cu vârsta între 25 şi 44 de ani care mor din aceleaşi cauze.
 • 50 % dintre apelurile la o linie fierbinte pentru a raporta conflicte între pederaşti implică violenţă domestică (adică, homosexuali care îi bat pe alţi homosexuali).
 • Homosexualii profită de copii. 33 % dintre homosexuali mărturisesc sex minor/adult.
 • Există un grup homosexual renumit, care are în componenţă mii de membri, cunoscut sub denumirea North American Man and Boy Love Association (NAMBLA). Acesta este un grup care molestează copii şi a cărui lozincă este „SEX ÎNAINTE DE 8 ANI, ÎNAINTE CA SĂ NU FIE PREA TÂRZIU”. Acest grup poate să fie văzut mărşăluind la aproape toate paradele homosexuale importante din Statele Unite.
 • Homosexualii comit peste 33 % dintre toate molestările de copii raportate în Statele Unite, ceea ce înseamnă, dat fiind faptul că homosexualii sunt 1-2 % din populaţie, că unul din 15 homosexuali este un agresor de copii, în timp ce doar unul din 490 de heterosexuali este un agresor de copii.
 • 73 % dintre toţi homosexualii au avut relaţii sexuale cu băieţi sub 19 ani.
 • Muţi homosexuali mărturisesc că sunt pedofili: „Dragostea dintre bărbaţi şi băieţi este fundamentul homosexualităţii”.
 • Dat fiind faptul că homosexualii nu se pot reproduce  în mod natural, ei recurg la recrutarea copiilor. Homosexualii pot fi auziţi scandând la paradele homosexuale: „ZECE LA SUTĂ NU E SUFICIENT, RECRUTEAZĂ, RECRUTEAZĂ, RECRUTEAZĂ”. Un grup numit „Lesbian Avengers (Răzbunătoarele lesbiene)” se mândresc cu campania lor de recrutare de tinere fete. Ele scriu în textele lor „NOI RECRUTĂM”. Alţi homosexuali nu sunt atât de pe faţă cu această campanie, ci mai curând încearcă să se infiltreze în societate şi să ajungă în poziţii de unde să aibă acces la minţile maleabile ale copiilor (de exemplu, clerici, profesori, instructori de Boy Scout etc.). Vedeţi pagina de web a DC Lesbian Avengers, comunicatele DC Lesbian Avengers, în care ele ameninţă cu recrutarea băieţilor şi fetiţelor. de asemenea AFA Action Alert.

 

 

 

 

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s