Cum se face educaţia copiilor în islam, sau cu cine ne confruntăm în Europa

O secvenţă, un eveniment,  un moment punitiv şi educativ: o femeie biciuită în faţa a  100 % adolescenţi, tineri, copii. Undeva în islam. Filmul de mai jos se presupune că este din Siria. Cel de pe cruce se pare că este un creştin. Dacă până aici mergem pe afirmaţiile celor care au postat această înregistrare, mai departe avem câteva indicii clare.

Este evident că suntem undeva în islam. Este evident că pe cruce este un om. Este evident că în faţa şi în jurul lui sunt o mulţime de curioşi, dar mai ales copii, care privesc, comentează, fac fotografii.

Pentru aceşti copii violenţa, moartea, chinurile, tortura sunt deja nişte lucruri normale. Le primesc zilnic odată cu aerul pe care îl respiră, cu mâncarea pe care o mănâncă, cu literele pe care învaţă să le scrie şi mai ales cu studierea coranului.

Imaginile par a fi luate într-o parte a islamului mai „relaxată”. Oaamenii sunt îmbrăcaţi europeneşte, trec maşini, în jur nu se văd dărâmături. Imaginaţi-vă cam cum stau lucrurile în zonele mai puţin relaxate. De altfel, vă vin în ajutor o avalanşă de fotografii şi filmuleţe cu copii luptători, copii călăi, copii fără copilărie.

Aceşti copii şi tineri care au fost până mai ieri copii vin şi în Europa. Vin îndoctrinaţi, manipulaţi, cu ghiduri tipărite în Occident de cei care organizează şi sponsorizează migraţia. Vin să ia, să primească, să se afirme, să afirme islamul, să cucerească. Ce le opunem noi?copiiluptatori

Anunțuri

3 comentarii

  1. Cineva are interes sa destabilizeze Europa. PROSTIA SE PLATESTE PESTE TOT IN LUME. Sub impresia drepturilor omului sunt lasati sa intre toti nebunii astia in Europa. Daca esti intr-o tara musulmana si gresesti cu ceva te incalta astia de nu te vezi. Sunt navigator de 20 de ani si nu odata am avut de aface cu organele lor de control care cauta nod in papura si te trateaza cu agresivitate verbala. M-a ferit Dumnezeu sa gresesc cu ceva ca ei urasc Europeni si ar fi in stare sa te incarcereze imediat.Sunt dezamagit de strategia Europeana de doi bani in fata valului de emigranti si admir Rusia care are leac si stie sa isi pastreze pozitia si granitele.

    Apreciază

  2. Nu doar Rusia . Mai sunt si alte tari din U.E. care stiu cum sa trateze problema fanaticilor ‘imigranti’ . Sa fim seriosi 80% dintre asa zisii imigranti sunt barbati si doar vreo 20% femei + copii. Un exemplu ar fi Ungaria …vechea noastra prietena 🙂 . Oricum e prea tarziu ca mai marile puteri ale Europei sa mai faca ceva …vezi cazul Germaniei ,acolo unde stim ce se intampla pe strazi (ce vedeti la TV e un fleac va spun sigur) .Planul de islamizare al Europei este atat de aproape de a fi dus la bun sfarsit iar politicienii nostrii mari si grasi ce vand gogosi cu gem incontinuare.
    Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte . Mergeti la sala…mergeti la cursuri de arte martiale,poate mai aveti timp sa va puteti apara cat de cat de invazia ce va urma prin Romanica . Trust No One !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s