UE se prăbuşeşte accelerat. Tratatele (Dublin, Schengen…) sunt caduce. Suedia dă Germania în judecată din cauza migratorilor.

Aflată într-o criză profundă din cauza propriei politici de primire a migratorilor din ultimii ani, gata să se prăbuşească economic, neputincioasă în a mai asigura protecţia fizică a cetăţenilor săi şi a proprietăţilor acestora, răvăşită de un tot mai de necontrolat haos social., Suedia se întoarce împotriva vecinei, prietenei de până acum câteva săptămâni şi rudei de sânge, Germania.

Stockolm-ul spune că suferă din cauza politicii uşilor deschise a cancelarului merkel căci din milionul şi ceva de migtaori sosiţi în Germania, mulţi se îndreaptă către Suedia şi că deşi o mare parte din cei care ajung acolo sunt înregistraţi în soar de la sud, aceasta refuză să-i reprimească, ceea ce este o încălcare a Tratatului de la Dublin.

EU court

Ministrul suedez pentru migraţie, Morgan Johansson a mai spus că: Dacă ei decid să aplice această politică, noi ne vom adresa Curţii Europene de Justiţie. …. Am contactat în mod oficial guvernul german şi nu suntem singuri, alte state memebre sunt de asemenea afectate de această politică.

Ministrul a mai spus că  dacă migratorii cu înregistrare în Germania nu sunt preluaţi înapoi de aceasta presiunea asupra sistemului de azil suedez va fi şi mai mare, iar acesta este deja solicitat peste resursele lui, toate centrele de azilanţi fiind deja supraaglomerate.

Mai multe aici.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s