În Occident ia amploare delictul de opinie. Trump demonizat de elitele şi media internaţionale. Hot News nu face excepţie.

În imagine: Teroriştii de la Chicago serbează anularea întâlnirii lui Trump cu alegătorii. Se pot vedea foarte clar în prim plan câţiva musulmani participanţi la acţiunea de terorism electoral.
Iată ce scrie, printre altele, şi am selectat pasajele cele ai neutre, HotNews referitor la agresiunea teroriştilor fascişti/socialişti împotriva lui Trump:
Favoritul la investitura republicana pentru Casa Alba, Donald Trump, a fost nevoit sa isi anuleze mitingul programat vineri seara la Chicago, dupa ciocniri violente intre un grup de sustinatori ai omului de afaceri si protestatari.
Sute de protestatari s-au adunat in fata Universitatii Illinois din Chicago, unde urma sa aiba loc un miting electoral al lui Donald Trump, cu cateva ore inaintea evenimentului. Ciocnirile intre suporterii si Trump si contestatarii acestuia au inaintea orei oficiale de incepere a mitingului si au escaladat in momentul in care s-a anuntat ca Donald Trump si-a anulat prezenta la eveniment, in urma unei decizii a echipei de campanie.
Manifestantii anti-Trump au venit la miting cu pancarte pe care scria „Trump = Ura”, „Trump este bufon” sau „F*** Donald Trump!”.
Scenele de violenta au fost condamnate senatorul american Ted Cruz, principalul contracandidat al lui Trump in cursa republicana: „Intr-o campanie electorala poarti responsabilitatea pentru crearea unui anumit mediu. Aceasta escaladare este o consecinta previzibila a comentariilor lui Trump”.
La randul sau, John Kasich, guvernatorul statului Ohio, a comentat ca „In aseara aceasta, Trump a cules rezultatele semintelor de divizare aruncate pana acum.”
Senatorul Marco Rubio, si el intrat in cursa republicana pentru desemnarea drept candidat la Casa Alba, i-a criticat insa dur pe protestatari, sugerand ca aceastia ar fi fost platiti.
Anterior, in cursul zilei de vineri, miliardarul american a fost intrerupt in repetate randuri de manifestanti cu ocazia unui alt miting la St Louis, in Missouri.

Titlul, care poate condiţiona pe mulţi dintre cititori, este însă:
Contestatarii lui Donald Trump, dupa anularea unui miting electoral la Chicago din motive de „securitate”: Este rezultatul retoricii de dezbinare a lui Trump.

Deci, anarhiştii fascişti/comunişti nu sunt agresori ci contestatari (deşi partea de articol de mai sus spune altceva), iar vina este a lui Trump, care, pasămite, dezbină, nu socialiştii lui Obama, Clinton şi Sanders, care ţintuiesc la stâpul infamiei pe toţi cei de o altă părere decât ei.

Anunțuri

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s