20 de milioane de migratori aşteaptă deja în Africa. Noi apărăm acum Europa dar UE nu ne ajută. UE ne-a minţit 25 de ani.

Într-un interviu pentru ziarul german Bild, preşedintele Macedoniei, Gheoghe Ivanov, a criticat lipsa de acţiune a UE, ipocrizia, minciuna, neputinţa de a lua decizii şi refuzul de a ajuta statele din prima linie, care iau acum asupra lor tot şocul migraţiei masive.

Ţara noastră a fost forţată să plătească pentru greşelile UE .. Şi nimeni nu are curajul să spună ce ne aşteaptă. Numai între Sudan şi Egipt, sunt 20 de milioane de migratori care aşteaptă să vină în Europa. Şi restul Africii? Fluxul de migratori nu va lua sfârşit pentru că fiecare ştie totul prin Twitter şi Facebook.

Pentru a ilustra riscurile de securitate, el spus arătând nişte paşapoarte: Priviţi aceste paşapoarte şi carduri. Toate sunt falsificate sau furate. Am capturat până acum peste 9000. … Unii dintre aceşti aşa-zişi refugiaţi călătoresc prin întreaga Europă cu identităţi false, iar Grecia nu face decât să le ştampileze documentele astfel încât ei pot pleca mai departe. Trdebuie să presupunem  că unii dintre aceştia sunt jihadişti.

Ivanov a mai spus că UE a pierdut complet din vedere problemele de securitate. dacă ne-am fi bazat pe Bruxelles , am fi fost inundaţi de jihadişti….  Ce face Europa? Îi trebuie 6 luni să organizeze un sumit. Între timp au mai intrat încă un milşion de noi migratori. Iar Germania, cum e chestia asta că 130.000 de refugiaţi au dispărut în ţara ta?

Întrebat ce se va întâmpla cu zecile de mii de invadatori care aşteaptă acum în Grecia Ivanov a spus că aceştia o aşteaptă pe Merkel să-i ia cu avioanele şi cu trenurile.

Mai multe aici.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s