Paranoia socialistă: Desenul animat „Regele Leu” este FASCIST

Paranoia marxismului cultural, forma actuală cea mai agresivă şi mai corozivă a socialismului, nu are cu adevărat limite. Ieri ne minunam de tembelismele unui parlamentar suedez pentru care copiii locali erau o problemă, iar minorii migratori o binecuvântare. Azi aflăm una cel puţin la fel de scoasă din „puţul gândirii”.Andrev Walden, editorialistul celui mai vândut ziar din Suedia, Aftonblader, pretinde că filmul Regele Leu este, nici mai mult, nici mai puţin, decât un curs animat de propagandă fascistă …  care prezintă stânga şi în speţă marxismul cultural ca pe ceva jalnic şi ridică în slăvi sentimente, trăiri şi principii ale dreptei conservatoare şi reacţionare.

Pentru el micul leu Simba este un erou popular fascist, care acţionează conform idealurilor partidelor naţionaliste şi populiste suedeze. În schimb, Scar este portretizat ca un marxist cultural caraghios, lipsit de masculinitate, ca un stângist, care scurtcircuitează ordinea naturală cu minciuni şi înşelătorie.

Povestea este de asemenea una tipic fascistă despre sânge şi pământ încărcată cu o imagistică sexuală fascistă. După ce ajunge la putere, stângistul Scar, care aduce în regatul odată plin plin de armonie, o forţă de invazie formată din străini degeneraţi – adică hienele – cinstiţii plătitori de taxe ai regatului vor fi nevoiţi să lucreze de două ori mai mult pentru a plăti şi pentru nou-veniţii, care nu se înghesuie să muncească.

În final, după cea fost năpăstuită de paraziţi şi de o lipsă de masculinitate, naţiunea se bucură de purificare şi renaştere, hienele fiind aruncate în foc, iar liderul marxist omorât chiar de către proprii migratori, şi de revenirea adevăratului rege. Walden propune ca în locul unor astfel de filme, copiilor să le fie prezentate filme cu copii migratori.

Mai multe aici.

Gura păcătosului adevăr grăieşte

Nu ştiu dacă Andrev Walden este doar un stângist prost, care deconspiră complotul genocidului socialist şi oferă soluţii pentru contracararea lui,  sau este un dreptaci sub acoperire, dar articolul lui, în loc să-i convingă pe cititori despre cât de fascist este filmul, făcând o descriere atât de precisă, şi asortată cu calificativele corecte, a situaţiei din Suedia, probabil că va avea un efect invers: îi va face pe unii, care nu aveau timp sau curaj să gândească, să înţeleagă adevărul şi să acţioneze..

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s