Neţărmurita iubire de migratori a domnului Norbert Blüm, colegul doamnei Merkel

Am spus-o şi voi continua să o spun: în spatele migraţiei către Europa stau păpuşarii Noii Ordini Mondiale, ale căror păpuşi, socialiştii, acţionează în teren pentru împlinirea măreţului deziderat. Că este aşa avem în fiecare zi dovezi fără putinţă de tăgadă. Iată una dintre iultimele.

Fostul ministru al muncii şi coleg de partid al Angelei Merkel, domnul Norbert Blum, măcinat de dragoste, de remuşcări şi de neîmpliniri, a lăsat totul deoparte şi s-a dus în vizită, în acest sfârşit de săptămână, în tabăra de migratori din Grecia de la Idomeni pentru a le arăta compasiunea sa. Şi nu numai că s-a dus, dar a şi înoptat acolo şi, ca prin minune, după vizita lui peste 1000 de migratori au ocolit gardul dintre Grecia şi Macedonia şi au ajuns în cea de-a doua. Căci domnul Blum nu s-a dus cu mâna goală, nici singur: le-a dus, se pare, o broşură cu hărţile drumurilor de ieşire din Grecia, pe care era scris, în arabă, ca un soi de semnătură, “Kommando Norbert Blüm”.blumidomeni

Glumeţul Blum la Idomeni aştepându-şi rândul la un tuns.

Prins cu mâţa în sac, domnul Blum a dat-o cotită la canalul tv german ARD: Sunt plin de compasiune pentru acest act de disperare, dar nu eu l-am iniţiat. Poate că nu, dar dl Blum nici nu neagă că ar fi dus broşurile şi că l-ar fi ajutat, împreună cu activiştii de la No Borders (Fărăr graniţe), despre care se ştie deja că-i încurajează pe migratori să încerce să distrugă sistemele defensive, sau că le ocolească, ceea ce a dus deja la moartea a trei migratori înecaţi într-un râu. Alături de unchiul Blum şi tinerii No Boreders apare şi mafia grecească care a încasat, se spune, între 200 şi 300 de euro de cap de om. O adunare, deci, extrem de onorabilă.

În rest detalii despre cum au fost daţi înapoi Greciei cei 1000, cu sau fără acceptul acesteia, cu blândeţe, sau cu ceva fermitate, de către armata macedoneană, despre cum se vor întoarce mereu şi mereu până la victoria finală, despre cum îi întărâtă activiştii, şi alte detalii care întregesc tabloul unei situaţii groteşti construită de personajele monstruoase  făurite în întunericul sulfuros al cavernelor Stăpânului inelelor.

Mai multe aici.

 

 

 

Anunțuri

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s