SUA ameninţate de o revoluţie socialistă mascată sub o „primăvară a democraţiei”

O revoluţie socialistă în America! Cine ar fi crezut că acest lucru va fi posibil vreodată, fie şi numai ca proiect. Dar iată că mai multe dintre grupurile radicale de stânga din SUA, implicate, printre altele şi în anularea mitingului lui Trump din Chicago, ameninţă cu declanşarea unei „Primăveri a democraţiei” care va consta dintr-o nesupunere civică de mari proporţii.

Acţiunea, programată a se desfăşura pe Coasta de Est, va începe luna viitoare şi va „aprinde un foc care va transforma climatul politic din America” afirmă organizatorii. În spatele acţiunii anunţate stau mai multe organizaţii, printre care (nu se putea altfel) grupurile MoveOn.org finanţate de către Soroş, Institutul pentru Studii Politice şi Demos.

Vom cere Congresului să asculte poporul şi să ia imediat măsuri pentru a salva democraţia noastră. Şi nu vom înceta până când nu le vor lua, sau până când ne vor trimite în puşcărie.

MoveOn, organizaţia care îl sprijină pe candidatul comunist Bernie sanders, a juat un rol central în organizarea activismului anti-Trump pe toată durata alegerilor primare. Un alt grup, care sprijină Primăvara democraţiei, este Socialiştii democraţi ai Americii (DSA), a cărui filială din Chicago a dus protestatari la evenimentul lui Trump.

AFL-CIO, cea mai mare federaţie sindicală, a anunţat, de asemenea, că este cu totul „în sprijinul Primăverii democraţiei”.

Haosul care se doreşte să fie generat va debuta pe 2 aprilie la Liberty Bell în Philadelphia şi va consta dintr-un marş de zece zile şi 140 de mile până la Capitoliu. În Washington se speră că se vor aduna mii de americani care vor declanşa „cea mai mare nesupunere civică a secolului”, o formă mult expandată a Occupay Wall Street.

Ce doresc protestatarii? Păi, uitând că sunt finanţaţi de un miliardar, ei vor eliminarea miliardarilor din alegerile care sunt dominate de miliardari şi de uriaşe interese financiare, în care se cheltuie sume nelimitate de bani pe campanii politice pentru a proteja interesele lor speciale.

Este evident că ţinta acestei acţiuni este, chiar dacă numele lui nu este menţionat, blocarea lui Trump prin răspândirea haosului, violenţei, pumnului forte, pentru ca într-un efort de „salvare a democraţiei şi păcii interne” administraţia, congresul, partidul republican să blocheze drumul lui Trump către preşedinţie, acesta putând ajunge chiar să fie condamnat pentru crearea unui climat de ură şi violenţă.

Exact aceleaşit tip de campanie cu cheltuieli enorme nu i-a deranjat însă nici acum 3 nici acum 7 ani când a fost ales Obama.

Mai multe aici.

Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s