Orban critică dur UE şi liderii europeni pro-migraţie şi îndeamnă cetăţenii europeni la unitate şi la schimbarea actualelor guvernări socialiste

Cea mai puternică voce a Europei împotriva migraţiei masive şi a derapajelor UE, atât în acest caz cât şi în încercarea de a lăsa fără autoritate guvernele naţionale, rămâne premierul maghiar Victor Orban.

Într-o serie de discursuri ţinute cu ocazia zilei naţionale a Ungariei, Orban i-a criticat aspru pe liderii europeni pentru invitaţia la „distrugerea Europei” prin intermediul crizei migratorilor.

Chiar dacă nu a menţionat Germania şi pe cancelarul Merkel, Orban a avut cuvinte dure pentru „incapabilii de îndreptare luptători pentru drepturile omului” care au invitat orbeşte migratorii în Europa, ceea ce a dus la „crimă şi teroare” pe continent. „Europa va fi distrusă” a averizat el, afirmând totodată că prin măsurile luate a împiedicat ca şi în Ungaria să aibă loc incidente în care bande vânează femei pe străzi.

Mai mult chiar, Victor Orban a adresat o chemare destul de transparentă către cetăţenii Europei de a se împotrivi împreună migraţiei şi, implicit, conducătorilor lor favorabili acestui proces, ceea ce reprezintă un apel direct la schimbarea actualelor elite politice socialiste.

„Chemăm pe toţi cetăţenii Ungariei şi ai tuturor naţiunilor din Europa la unitate, indiferent de afilierea politică. Liderii şi cetăţenii Europei nu mai pot trăi în două lumi separate, trebuie să refacem unitatea Europei. Poporul european nu poate fi liber dacă nu suntem liberi împreună.

Dacă vom fi uniţi, vom învinge. Divizarea va duce la eşec… Viitorul Europei este în joc. Vom fi sclavi sau oameni liberi?, asta e întrebarea”.

În cadrul altui discurs, Orban a acuzat UE că ameninţă însăşi existenţa naţiunilor europene, atât prin criza migratorilor cât şi prin încercarea de a crea Statele Unite ale Europei, ceea ce va duce, inevitabil, la „dizolvarea statelor membre”. „Dacă vrem să oprim migraţia masivă trebuie să punem mai întâi frână Bruxelului”, a mai spus el.

Mai multe aici.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s