Dacă nu ar fi poliţia aţi fi morţi! – scandează socialiştii umanişti ieşiţi în stradă pentru democraţie, pentru libertate, egalitate, fraternitate… ca la revoluţia franceză

Şi aceasta ar fi cu adevărat soarta celor câţiva militanţi naţioalişti de la Britain First, aş vrea să nu vă îndoiţi de acest lucru. Mesianismul totalitar, in schimb, s-a cantonat in doctrina exclusiva reprezentata de avangarda “iluminata”, care-si autojustifica folosirea fortei coercitive impotriva celor care refuzau sa fie “liberi si virtuosi” – spune Talmon, citat de Ioana Hâncu. Ultima cale pentru a te face să înţelegi dreptatea lor este chiar moartea.Priviţi această revărsare de ură, violenţă, extremism, intoleranţă a acestor tineri. Din nefericire pentru ei – şi pentru noi toţi – vor primi exact ceea ce îşi doresc, societatea pe care şi-o doresc. Idioţi, spălaţi pe creier, manipulaţi, manipulatori de nivel inferior, instigatori, luptători antisistem în slujba sistemului,  vor fi cu toţii victimele sistemului pe care de fapt îl servesc, ale socialismului, care a pus de mult stăpânire pe pârghiile strategice şi pe instituţiile de bază ale Occidentului.

Vor fi victimele sistemului în slujba căruia s-au pus. Vor suferi atroce de foame, de răni, de torturi, de spaimă, de singurătate, de neputinţă. Vor suferi şi vor muri fără să înţeleagă de ce. Vor muri surprinşi că unii dintre ai lor îi execută, ca la toate revoluţiile socialist-umaniste. Vor fi uneltele distrugerii lumii, aruncării ei în haos, mizerie, lipsuri, moarte, suferinţă şi vor fi măcinaţi împreună cu victimle lor în acest uriaş malaxor al morţii şi neantului.

 

Nu vi-i arăt pentru a-i urî. Îi arăt pentru a înţelege ce se întâmplă. Pentru a ne pune întrebări şi a căuta răspunsuri.

Vi-i arăt pentru a înţelege că ura nu este o soluţie, nu este o cale, nu este o rezolvare.

Vi-i arăt pentru a înţelege unde ne-a dus această reţea uriaşă de minciuni şi de manipulare care a folosit democraţia pe post de zahăr pentru a ne dresa şi a ne aşeza în cea mai cruntă, perfidă, sofisticată, ticăloasă dictatură – una pe care o cerem singuri.

Vi-i arăt pentru a ne uita urgent în noi şi a căuta răspunsuri şi energii care să ne ajute să ajutăm, să luptăm, să rezistăm acestui uragan de furie şi ură a tărâmului întunericului.

Vi-i arăt pentru că sunt nişte victime nenorocite, aşa cum sunt şi migratorii, ale aceloraşi combinatori, care de câteva sute de ani trag lumea aceasta, folosindu-se de chiar principiile ei unice – recunoaşterea libertăţii şi grija faţă de aproapele nostru, ca valori absolute – către neant.

Priviţi-i îmbrăcaţi în negru, cu cagule, cu fulare pe feţe, asemenea creaturilor fără minte şi fără suflet ale tărâmurilor subpământene din celebrul film Stăpânul inelelor.

Mai multe aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s