Un raport secret arată că au fost peste 200.000 de delicte ale migratorilor de culoare din Germania în 2015

Raportul publicat în Spiegel magazine  spune, de asemenea, că situaţia ciminalităţii şi a securităţii va fi din ce în ce mai proastă. Două treimi dintre cazuri sunt legate de hoţie, escrocherie şi alte „acte frauduloase”. Circa 18 % dintre cazuri sunt legate de „acte de brutalitate”, adică răniri, ameninţări şi coerciţie.

 

În North Rhine-Westphalia echipajele de poliţie au fost chemate de 93.000 de ori pentru a linişti spiritele din cele 314 centre pentru migratori. Raportul nu menţionează însă numărul de apeluri La nivel naional, la care există circa 4500 de centre.

Un raport din ziarul Bild arată că în legătură cu atacurile din noaptea anului nou au fost acuzaţi 122 de migratori de culoare, majoritatea solicitanţi de azil sau migratori ilegali. Printre ei sunt 40 de marocani şi 36 de algerieni.

Numărul de atacuri sexuale creşte şi acestea au loc cu o asemenea frecvenţă încât numai cazurile cele mai grave ajung în presa controlată. De exemplu, doar acum a fost făcut public cazul unei fete de 12 ani, orfană, dintr-un orfelinat din Duseldorf, care a fost violată de doi iranieni în ianuarie.

Unul dintre cei doi pretindea că are 16 ani şi fusese găzduit în orfelinat împreună cu minori reali. La analiza dentală de după viol s-a constatat că are de fapt cel puţin 21 de ani. Celălalt, care s-a declarat de 15 ani, nu a fost încă acuzat şi deci nici examinat.

Mai multe aici.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s