Anti-America: Obama, islamul și shahada

Nimic din ce cititi in continuare nu aflati din mass-media romanesti de referinta (cotidiene nationale, televiziuni, agentii de presa). Nici de la marile centrale internationale ale propagandei progresist multiculturale (CNN, BBC si alte litere Corecte Politic).Acolo nu vi se va spune sau explica onest si corect informat ce este America. Nici de ce actualul presedinte al Americii este antiamerican – respectiv anticrestin, anti-libertate, anti-constitutie, procomunist, pro-dictatura si pro-islam.

ISLAMISTIINGUVERNULSUA

Desi argumentul si informatia erau la dispozitia publicului larg inca dinainte de a ajunge Barack Hussein Obama presedinte. Iar unii jurnalisti (de-adevaratelea), le aduceau la cunostiinta dvs in limba romana si in timp util (2008, 2009). De exemplu unii care au practicat jurnalism profesionist in Occident, pe vremea cand inca se mai putea – gen Alexandru Hancu, BBC Londra 11 ani, intre 1992-2003, a se vedea filmuletul de la final. Desigur, de ei auziti mai rar sau deloc, fiind solicitati si platiti mai rar sau deloc de presa noastra de referinta; acolo, la mare pret (efectiv mare pretul, adica remuneratia) raman diletantii, mediocrii si impostorii. Aferim!

Sa recapitulam, asadar, ce este America, mai ales pentru atat de numerosii concetateni antiamericani si ei, la fel ca Obama; insa, ai nostri , spre deosebire de stimatul Hussein, sunt antiamericani-fara-sa-stie-de-ce-multumim-presei:

https://ihincu.wordpress.com/2015/05/06/de-aia-tot-america-nu-europa-pentru-ca-we-the-people/

De unde retinem ideea principala: America a fost fondata de crestini, mari iubitori de libertate si responsabilitate individuala, pe trei principii care respira din toti porii constitutiei si traditiilor americane in vigoare de sute de ani: “We the People”, “E pluribus unum” si “One nation under God”; vorbim de Dumnezeul crestin, nu de Allah sau alti zei, sa ne-ntelegem.

Asa a devenit America prima, cea mai stabila si de succes democratie liberala din lume. Democratie care, in peste 200 de ani de existenta, n-a cunoscut niciodata dictatura, spre deosebire de Europa. Hm… Oare de ce?

Nu, America n-a fost fondata de politeisti, panteisti, multiculturali, budisti, musulmani sau marxisti, pe valorile si programul lor spiritual-ideologic. Nici de Platon, care considera ca aristocratia ar fi forma optima de guvernare – in fine, si el se inchina la alti zei, cu alte idei, pentru ca, nascut prea devreme, nu auzise de ideile “revolutionare” si democratice ale lui Isus.

Argumentul-informatie de azi in sustinerea afirmatiei ca Barack Hussein Obama reprezinta anti-America, este urmatorul:

In martie 2007, fostul mare jurnal american New York Times, devenit intre timp principala centrala americana de propaganda progresist multiculturala (a se citi psihiatric anti-americana) pe sistem “Yes, we can”, i-a luat tanarului senator Barack Hussein Obama un interviu. Yes we can” a fost sloganul de campanie a lui Obama in 2008, pentru cine nu stie. Si inseamna, pentru cei care nu s-au prins intre timp, “Yes, we can” change America for the worse.

Autorul interviului, Nicholas Kristof, a scris ulterior un editorial laudativ, intitulat “Obama: Man of the World” http://www.nytimes.com/2007/03/06/opinion/06kristof.html?_r=0

Cu ocazia acestui interviu, senatorul (pe atunci) Obama a povestit nostalgic despre bunicul lui musulman si despre copilaria din Indonesia, cand a studiat la scoala Coranul (Indonesia este tara majoritar musulmana).

Si, ca sa fim convinsi ca e sincer in nostalgiile sale, a recitat intr-o araba exceptionala (sustine editorialistul NYTime, care detine si inregistrarea interviului, desigur) chemarea la rugaciunea musulmana Adhan, care contine si Shahada – Crezul musulman.

Dupa care a adaugat ca aceasta (chemarea la rugaciune si islam) este pentru el “one of the prettiest sounds on Earth at sunset.Unul din cele mai frumoase sunete de pe Pamant, la Apus.

Cum suna Adhan, care incorporeaza Shahada, si care este semnificatia:

Allah e Suprem! Allah e Suprem!/Allah e Suprem! Allah e Suprem! (de 4 ori, ca sa nu existe dubii) Marturisesc ca nu exista alt zeu decat Allah/ Marturisesc ca nu exista alt zeu decat Allah/ Marturisesc ca Mahomed este profetul Sau.

Mai multe  ihincu.wordpress.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s