Barack Obama este musulman şi nu s-a născut în SUA -crede Frank Gaffney, consilierul candidatului la preşedinţia SUA,Ted Cruz

Iar Gaffney nu este numai consilier în materie de afaceri externe al lui Cruz, ci şi directorul think tank-ului Center for Security Policy, think tank cu o atitudine critică faţă de islam – se afirmă pe Breitbart.com.Într-un editorial din 2011, Gaffney cerea formarea unei comisii pentru demascarea membilor pro-islamişti din guvernul şi din congresul american, după imaginea celei create în urmă cu 60 de ani pentru demascarea comuniştilor

„Influenţa jihadului civilizaţional al Frăţiei musulmane în sânul guvernului şi în instituţiile civile americane este atât de puternică încât este nevoie de o anchetă serioasă şi riguroasă a fenomenului” – spunea el.

Gaffney a acuzat-o pe consiliera lui Hillary Clinton, Huma Abedin că este o agentă a Fraţilor musulmani şi crede despre judecătorul Elena Kagan de la Curtea Supremă că este în favoarea introducerii legii islamice sharia în SUA.

Think tank-ul lui a fost citat de către Trump atunci când a anunţat proiectul său de interdicţie a musulmanilor pe teritoriul american. Conform unui sondaj din 2015 al Center for Security Policy, 25 % dintre musulmanii americani sunt în favoarea unui jihad violent în SUA.

Gaffney, un fost membru al administraţiei Reagan, face parte dintre cei care, ca şi Trump, crede că Obama este musulman şi că nu este cu adevărat născut în SUA.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s