Cum încearcă această pelagră a Europei, elitele criminale care îşi mână popoarele către abatoarele noului Auschwitz, să ne convingă că a fi violat, omorât, izgonit, făcut sclav, convertit la islam e marea noastră şansă

Am afirmat în mai multe analize că aducerea migratorilor în Europa şi, în general în Occident, este o operaţiune planificată cu multă grijă şi cu mult timp înainte. Am prezentat şi argumente în acest sens, unele verbale susţinute chiar de unii dintre complotişti – evident dintre cei la vedere.Afirm că e vorba de elite criminale pentru că planurile lor au dus deja la uciderea, violarea, jefuriea a numeroşi cetăţeni europeni, iar  numărul acestora va fi în viitor de mii de ori mai mare.

Victime ale nebuniei lor sunt şi migratorii aduşi aici. Suferă, nu mai au o casă, nu mai au trecut, o ţară, comunitatea în care au trait. Unii au murit pe drum, mulţi alţii vor muri în războaiele civile, care vor izbucni între ei şi localnici. Se va ajunge la exterminare ca unica soluţie de supravieţuire a unora sau altora.

Iată planul acestor sceleraţi, pe lângă care naziştii încep să fie nişte ticăloşi de provincie, expus „magistral de clar” de Frans Timmermans, un olandez (!), vicepreşedinte al Comisiei Europene:

Diversitatea este văzută acum, în unele părţi ale Europei, ca o ameninţare. … Diversitatea vine cu provocări. Dar diversitatea este destinul omenirii. … Nu va exista, nici în cel mai îndepărtat colţ al acestei planete, o naţiune care să nu includă diversitatea în viitorul ei. Către aceasta se îndreaptă umanitatea.

Europa va fi diversă, după cum toate celelalate părţi ale lumii vor fi diverse.

Singura întrebare rămâne, cum să ne descurcăm cu această diversitate? Şi răspunsul meu este că prin asigurarea ca valorile noastre să determine modul în care noi ne coupăm de diversitate şi nu prin supralicitarea valorilor noastre pentru a refuza diversitatea. Aceasta ne va dărâma ca societate.

Dacă nu obţinem acest lucru, cred cu sinceritate că Europa nu va rămâne Europa pe care am construit-o. Europa nu va rămâne un loc al păcii şi libertăţii pentru mult timp.

Acest discurs a fost ţinut în octombrie 2015, dar el a fost complet ascuns de media, inclusiv pe internet.

Ei vorbesc despre „amestecarea lumii”, dar numai în Europa această „amestecare” este forţată prin lege, iar cei care se opun sunt demonizaţi.

Nu există nicio presiune internaţională pe nicio ţară asiatică pentru a-şi distruge majoritatea asiatică.

Nu există nicio presiune internaţională pe nicio ţară africană pentru a-şi distruge majoritatea neagră.

Sursa: http://www.eutimes.net

 

Anunțuri

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s