Musulmanii invadează, ocupă şi distrug Europa – Imre Kertesz, premiul Nobel pentru literatură

Scriitorul Imre Kertesz, premiat Nobel în 2002, fost deţinut la Auschwitz-Birkenau și Buchenwald, decedat în 31 martie 2016, aduce în ultima sa carte, „Ultimul han”, o critică virulentă la adresa elitelor occidentale pentru decizia lor iresponsabilă de a lăsa ca Europa să-şi schimbe populaţia prin intermediul unei migraţii în masă, majoritar de cultură musulmană, care provine din lumea a treia.

Europa se va prăbuşi în curând din cauza acestei forme de liberalism, care se dovedeşte puerilă şi sinucigaşă. Europa l-a creat pe Hitler şi, după Hitler, ea a rămas fără argumente: porţile s-au deschis larg în faţa islamului, nimeni nu mai îndrăzneşte să vorbească despre rasă sau despre religie, în timp ce islamul nu pare a cunoaşte decât limbajul urii împotriva altor rase şi religii.

Europa începe să înţeleagă unde a purtat-o politica sa liberală de migraţie. Şi-a dat seama că societatea numită multiculturală nu există.

Pentru Kertesz, Europa este atât de laşă încât se umileşte în faţa islamului din motivul acestei culpabilităţi, pe care nu o poate uita după Auschwitz.

Aş vrea să adaug câteva cuvinte în ceea ce priveşte politica: voi vorbi despre cum musulmanii invadează Europa, o iau în posesie, pe scurt, o distrug şi cum Europa reacţionează faţă de acest liberalism sinucigaş şi această stupidă democraţie… Acestea se termină întotdeauna în acelaşi mod: civilizaţia atinge un anumit nivel de maturitate, şi pornind de acolo nu mai este în stare să se apere ea însăşi, şi cade într-o adoraţie de neînţeles faţă de proprii săi inamici.

Mai multe aici.

 

Reclame

2 comentarii

  1. Imre Kertész (n. 9 noiembrie 1929, Budapesta – d. 31 martie 2016, Budapesta) a fost un scriitor, romancier, jurnalist, traducător maghiar de religie iudaică,…..adica unul care URASTE arabii….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s