Erdogan trimite în lume moschei şi terorişti

Două evenimente aparent diferite, dar extrem de conectate, au avut loc zilele acestea: inaugurarea celei mai mari moschei din SUA la un centru islamic din  Maryland, inaugurare la care a participat însuşi Erdogan, şi arestarea la Moscova a 18 terorişti ISIS, toţi cu documente turceşti.

Activitatea frenetică a preşedintelui turc de finanţare de moschei nu este de loc un hobi de dictator. Este o parte a unui plan bine pus la punct de participare a Turciei, cu o felie cât mai consistentă, la islamizarea Occidentului şi, ulterior, la stăpânirea lui.

O altă activitate dragă lui Erdogan, şi îndreptată în aceeaş direcţie, este finanţarea şi colaborarea cu ISIS, ambele relevate de mai multe ori de mediile politice ruseşti şi nu numai şi atestate cu fotografii şi documente chiar şi de presa turcă independentă.

Prinderea teoriştilor ISIS arată în acelaşi timp pericolul uriaş pe care îl aruncă asupra Europei recentul acord de liberă circulaţie a turcilor în spaţiul UE, căci aceştia aveau asupra lor paşapoarte siriene false şi alte documente de identitate false, pe care intenţionau să le dea celor recrutaţi dintre cei 1 milion de musulmani din Moscova.

Mai multe despre arestările din Rusia aici.

 

Anunțuri

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s