Ruta aeriană a invaziei, sau şi invadaţi şi cu banii luaţi

Banii luaţi de mai multe ori: o dată daţi Turciei, a doua oară pentru plata biletelor avioanelor comerciale cu care sunt aduşi  migratorii în chiar inima Europei, apoi pentru găzduirea lor, plus banii de buzunar care se ridică la circa 60 euro pe zi. Primele două avioane cu falşi refugiaţi au adus din Turcia în Germania 35 de invadatori. Alte sute de mii aşteaptă să sosească pe această cale.

În acest fel, devine tot mai clare că Germania a insistat pentru acordul cu Turcia doar pentru a avea o acoperire în ochii cetăţenilor pentru continuarea politicii sinucigaşe de import de migratori.

Toate convenţiile internaţionale privind acordarea azilului menţionează că refugiaţii au dreptul să refuze o ţară în care vieţile lor sunt în pericol. Dar, prin acordul UE-Turcia, care stipulează ca  migratorii sosiţi pe mare în Grecia să fie luaţi înapoi, se certifică statutul Turciei de tară nepericuloasă pentru viaţa migratorilor.

Dacă Turcia este o ţară sigură, nu este niciun motiv pentru a prelua migratorii de aici, mai ales că identitatea lor este la fel de îndoielnică ca şi în situaţia în care ar ajunge singuri pe alte rute. Amintim că Turcia este o exportatoare de terorişti, recent 18 cetăţeni turci fiind arestaţi la Moscova ca membri ai ISIS.

Mai multe aici.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s