Ne spune Helmuth Nyborg Sørensen,  professor de psihologie dezvoltaţională la   universitatea din Aarhus. Săl ascultăm ce spune în ziarul danez Jyllands-Posten:În 2012 am scris articolul „Decăderea civiliaţiei vestice. Selecţia darviniană relaxată dublă.” El evalua efectele faptului că europenii au puţini copii, iar mulţi migratori un IQ scăzut, şi ajungea la concluzia că vesticii vor fi în curând o minoritate în Europa şi că IQ-ul va scădea atât de mult încât prosperitatea, democraţia şi civilizaţia sunt ameninţate.

În 2016, politica  migraţională actuală ne lasă trei alternative: supunere, repatriere sau război civil. Dacă Europa nu începe să promoveze o politică responsabilă privind familia, migraţia şi integrarea, confirmată de teoria evoluţiei, cred că cel mai probabil este războiul civil.

Nu se poate înlătura o creştere explozivă a populaţiei cu acuzaţii de extremism de extremă dreapta.

Pe scurt, cercetarea, considerată tabu, ne arată că ne găsim într-o eroziunea aproape de neoprit a statelor eruopene, ale căror forme de bunăstare democratice, libere şi civilizaţie pasivă vor fi în scurt timp torpilate atât cultural, religios cât şi economic. De neoprit pentru că minciuna academică colectivă a universităţilor continuă să producă politicieni care nu au cunoştinţă de cercetarea relevantă, şi care par că se gândesc mai curând la  partid, la carierele internaţionale, la documentele de călătorie şi la panatlonii scurţi, decât  la ţară şi la viitorul copiilor.

Dacă nu ne vom găsi timp să securizăm democraţia, prosperitatea şi civilizaţia europeană, totul se va prăbuşi în curând.

Sursa: http://www.speisa.com

Anunțuri