Supunere, repatrierea migratorilor sau război civil? Probabil ultimul.

Ne spune Helmuth Nyborg Sørensen,  professor de psihologie dezvoltaţională la   universitatea din Aarhus. Săl ascultăm ce spune în ziarul danez Jyllands-Posten:În 2012 am scris articolul „Decăderea civiliaţiei vestice. Selecţia darviniană relaxată dublă.” El evalua efectele faptului că europenii au puţini copii, iar mulţi migratori un IQ scăzut, şi ajungea la concluzia că vesticii vor fi în curând o minoritate în Europa şi că IQ-ul va scădea atât de mult încât prosperitatea, democraţia şi civilizaţia sunt ameninţate.

În 2016, politica  migraţională actuală ne lasă trei alternative: supunere, repatriere sau război civil. Dacă Europa nu începe să promoveze o politică responsabilă privind familia, migraţia şi integrarea, confirmată de teoria evoluţiei, cred că cel mai probabil este războiul civil.

Nu se poate înlătura o creştere explozivă a populaţiei cu acuzaţii de extremism de extremă dreapta.

Pe scurt, cercetarea, considerată tabu, ne arată că ne găsim într-o eroziunea aproape de neoprit a statelor eruopene, ale căror forme de bunăstare democratice, libere şi civilizaţie pasivă vor fi în scurt timp torpilate atât cultural, religios cât şi economic. De neoprit pentru că minciuna academică colectivă a universităţilor continuă să producă politicieni care nu au cunoştinţă de cercetarea relevantă, şi care par că se gândesc mai curând la  partid, la carierele internaţionale, la documentele de călătorie şi la panatlonii scurţi, decât  la ţară şi la viitorul copiilor.

Dacă nu ne vom găsi timp să securizăm democraţia, prosperitatea şi civilizaţia europeană, totul se va prăbuşi în curând.

Sursa: http://www.speisa.com

Reclame

4 comentarii

 1. Nu stiu ce sa zic! Poate ca asa este ,dar cei de jos care fug de frica mortii nu au nici o vina.Acei copii care au simtit razboiul ,frica si teroarea pe pielea lor sant traumatizati si ei si parintii lor.Ei vin spre necunoscut nu stiu daca ajung la o anume destinatie si ce se va intampla cu ei ,este foarte usor sa judecam.De vina sant marile puteri ,cu mari interese economice,pentru ca acest razboi daca s-ar fi dorit era demut terminat,poate ca aici se va vrea sa se ajunga si totul sa fie cu un plan bine pus la punct.

  Apreciază

  • E adevărat că vina este altundeva decât la cei mai mulţi dintre migratori, dar, în acest moment, problema este alta: Africa poate trimite în Europa cel puţin jumătate din miliardul de populaţie, iar Orientul Mijlociu şi Asia tot atâţia. Şi dacă nu se face nimic ei chiar vor veni. Cu cât primeşti cu atât încurajezi. Sub a zecea parte din această povară suplimentară Europa se face ţăndări. Nu mai vorbesc de milioanele de vieţi pierdute în conflicte. Deci: Stăm să ne întrebăm, sau presăm pentru o poziţie de forţă acum, căci mai târziu tot acolo se va ajunge dar cu mult mai mult sânge?

   Apreciază

 2. Raspunsul e foarte simplu: Fiecare familie minim 2 copii, si sa nu asteptam pana la 35 de ani ca sa ii facem. In felul asta vom ramane o majoritate si vom face legea iar pe migranti ii vom tine la munca de jos pana cand vor vedea care e smecheria si se vor educa.

  Apreciază

  • Corect.Pentru asta trebuie să le spunem copiilor noştri -şi ai altora – că e mai important să te căsătoreşti şi să faci copii decât să-ţi faciuîntâi o situaţie şi pe urmă mai vezi tu. Evident, asta nu se aplică în toate cazurile, sunt situaţii şi situaţii. Dar aproape nimeni nu ne-a învăâat pe noi acest lucru. Şi a contat. Eu )mă rog, mama lui) am făcut copilul la 44 de ani!!!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s