Viorica Dăncilă, pentru noi, Elena Ceauşescu doi

Intoleranţa socialistă se manifestă tot mai furibundă în întregul Occident, şi, prin imitaţie, şi în România. Dreptul persoanelor de a se asocia, de a gândi, de a-şi exprima opiniile şi voinţa, sunt, pentru personajele în două dimensiuni ale stângii, valabile doar atunci când ele protestează, organizează manifestaţii, incendiază, distrug, răspândesc ura, intoleranţa şi instigarea la omor.Însă atunci când cei care gândesc altfel, îndrăznesc să se asocieze, să-şi exprime ideile, să gândească şi să vorbească liber, ce constatăm? Că fascismul socialist se manifestă intransigent, interzice dreptul la gândire, dreptul la exprimare, dreptul la asociere şi întrunire.

Viorica Dăncilă, un mare nume al politologiei, filosofiei, sociologiei internaţionale, o, după cum arată în poză, mamare de la Roşiori, gagademiciană de teleorm, slujbaşa lui Dragnea, se trezeşte să ceară cu mânie comunistă ştergerea de pe faţa pământului a celor de dreapta, care, în opinia ei, nu numai că nu au drept la opinie, discurs public sau întrunire, dar nici nu au voie să existe. Iată, conform Agerpres, opiniile „democratice” ale acestei elenaceauşeascu de Roşiori:

Liderul eurodeputaților români din Parlamentul European, Viorica Dăncilă, consideră că autoritățile de la București trebuie să dea un semnal clar că România nu este o țară care să tolereze discursul și mișcările extremiste și antieuropene. (Dacă nu le tolerează, ce face le interzice, îi spulberă pe cei care gândesc altfel. De când este antiUE o infracţiune? Sau e ca la comunişti?)

Reacția europarlamentarului PSD vine în urma organizării sâmbătă, la Sinaia, de către Mișcarea pentru o Europă a Națiunilor și Libertăților, care reunește mai multe formațiuni extremiste din Europa, a Conferinței ”Europa Noastră, Europa Națiunilor”.

”Evenimentul organizat la Sinaia de către MENL nu poate fi acceptat nici de către autorități, nici de către partidele democratice din România. România nu poate permite exprimarea cu nonșalanță a discursurilor extremiste și antieuropene pe teritoriul său. Organizarea evenimentul de la Sinaia ar fi trebuit să genereze o reacție clară de dezaprobare din partea autorităților responsabile. România nu este și nu poate fi un teren de manifestare a discursului extremist, iar liderii și promotorii acestui tip de discurs trebuie să știe că nu sunt bine veniți aici”, a afirmat Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat remis duminică AGERPRES.  (Să aducă ceva autobuze cu militanţi psd-işti cu ciomege, care să le arate promotorilor der mai sus că nu sunt bine veniţi la Sinaia, fugărindu-i pe jos până la frontiere.)

În opinia sa, nu este prea târziu ca Ministerul de Externe, dar și alte instituții publice să reacționeze față de ceea ce s-a întâmplat la Sinaia.

”Am văzut declarațiile antieuropene și împotriva valorilor și principiilor pe care noi în UE le respectăm, făcute de Marine Le Pen la Sinaia. Vreau să cred că le-au văzut și responsabili instituționali și le vor respinge categoric”, a spus Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.