Rusia desfăşoară pe frontiera către Vest încă 50.000 de poliţişti şi membri ai Gărzii Naţionale. O catastrofa este pe cale să se declanşeze, avertizează FSB-ul.

FSB a anunţat astăzi că Consiliul Securităţii a autorizat o desfăşurare de urgenţă a altor 50.000 de militari pe graniţa cu UE înainte de ceea ce experţii ruşi prezic că va fi „o catastrofă” după ce Turcia va da drumul către continent milioanelor de migratori, dintre care mai multe mii vor fi terorişti islamici antrenaţi.

În conformitate cu acest raport, această catastrofă a început pe 19 aprilie atunci când primul ministru turc, Ahmet Davutoglu a dat un ultimatum UE  privind intrarea cetăţenilor turci în UE fără viză începând cu 1 iunie.

La rândul lui, comisarul european pentru migraţie,  Dimitris Avramopoulos, a ripostat spunând că nicio liberalizare de vize nu este posibilă până când nu sunt îndeplinite toate criteriile.

 

Raportul mai avertizează că în cazul celor 3-6 milioane de migratori sirieni care se găsesc deja în Turcia, UE nu este nici pe departe pregătită cu forţe militare şi de poliţie pentru a-i verifica, astfel încât să-şi protejeze cetăţenii de teroriştii islamişti care se vor infiltra şi în legătură cu care generalul american Philip Breedlove  a spus că se răspândesc ca un cancer pe întregul continent

 

Raportul notează de asemenea că trupele turceşti au început să tragă şi să omoare femei şi copii care încearcă să fugă din Siria în Turcia perntru a forţa mâna EU  şi sunt ajutaţi de teroriştii islamici care cu numai câteva ore au incendiat una dintre taberele de migratori cele mai mari  din Grecia.

 

Mai multe aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.