Pentru că America nu mai are alte probleme, Obama a atacat curajos jucăriile vinovate de stereotipuri de gen

După ce administrația Barack Obama s-a ocupat să facă toalete neutre (pentru persoanele care nu se identifică drept bărbați sau femei, adică) în Casa Albă, o nouă „problemă mondială” este acum vizată. O conferință de o zi și-a propus să combată„stereotipurile de gen” din jucării și alte produse consumate de copii.

 

Pentru cei nefamiliarizați cu termenii, tema poate părea o extravaganță hilară și… cam atât.

Din păcate, nu este. Combaterea „stereotipurilor de gen” face parte din agenda „gender mainstreaming”, o teorie socială centrată pe ideea de „identitate de gen”. Conform acesteia, identitatea persoanei este un cumul de preferințe, experiențe, valori imprimate de mediul social. Sexul biologic nu joacă nici un rol în identitatea persoanei; în locul lui se caută promovarea genului (gender, engl.), ca principiu de diferențiere socială. Cu alte cuvinte, bărbații și femeile ar fi absolut identici, iar determinismul genetic/sexual manifestat prin caracterisiticile sexuale ar fi total irelevant. Mediul social este, pentru promotorii teoriei gender, cel care construiește identitatea persoanei.

Evident, ceea ce este construit, poate să fie „deconstruit” și „reconstruit”.

Cu alte cuvinte, dragi părinți, nu are nicio importanță dacă copilul dvs. s-a născut cu organe genitale masculine. El trebuie educat că poate fi femeie, dacă așa „simte și dorește” el. Și nu doar femeie; poate fi oricare din cele 7-8 genuri (cam în fiecare an se adaugă unul). Asta se poate face doar prin asigurarea unei „neutralități” a mediului social și școlar, inclusiv prin eliminarea „stereotipurilor” care spun că băieții se îmbracă în albastru și se joacă cu mașini sau tancuri, iar fetele se îmbracă în roz și preferă păpușile.

Agenda gender este poate cel mai perfid instrument al revoluției culturale marxist-leniniste care face ravagii în Occident. Prin ea, atenția teoreticienilor este îndreptată în mod special asupra copiilor, aflați în perioada formării identității individuale, pentru a determina mutații sociale de proporții.

Mai mult pe http://www.culturavietii.ro/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s